Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem szeretet soha ? Megtudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én

Figyelt kérdés

N: 51

F:48

Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki

2022. okt. 7. 20:35
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/269 Appassionato2022 ***** válasza:
91%
A 138-nak maximálisan igaza van! Már én is sajnálom ezt a szegény kérdezőt. Nem elég, hogy megcsalja a párja, de sem gerince, sem agya nincs. De netje és türelme legalább van.:)
2023. febr. 2. 14:29
 142/269 anonim ***** válasza:
89%

Mit láthat benne, amit benned nem?

Hmmm...

1. Talán a másik lány tud helyesen írni, érthetően megfogalmazni egy nem túl bonyolult mondatot.

2. Nem úgy nevezné őt, hogy "pasim". Ez elképesztően proli.

Csak tipp.

2023. febr. 3. 07:52
 143/269 anonim ***** válasza:
84%

Sajnál es nem akarja hogy az utcán vegezd.

Csak es csakis ezert van veled mert fél a szadtol lehet cirkuszolsz, lehet fenyegeted is ha elmer hagyni.

Fél mert neki sincs gerince, szoval osszetaláltok .

2023. febr. 3. 11:30
 144/269 A kérdező kommentje:
#143 Van saját házam nem hiszem hogy sajnál
2023. febr. 3. 15:58
 145/269 Appassionato2022 ***** válasza:
89%
Hát, ha neked a 'saját ház' az egyetlen értékmérő, akkor én is sajnállak.:) De az is igaz, hogy a saját házzal is 'kapcsolatképtelen' képtelen vagy!
2023. febr. 5. 19:02
 146/269 Ywerd ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat,csak párat, azokban ott volt a lényeg,ha értelmezni tudnád amit néha kicsit ironikusan írtak, már rég leszűrted volna a tanulságot és véget vetettél volna a kapcsolatnak.

Amiért szerintem nem tetted:

- gondolom anyagi érdek, két fizetés,több mint egy

- ház körüli munkák meg vannak csinálva,ezt ki csinálja ha nem ő ?

- nem akarsz egyedül maradni

Ha akár egy is igaz , fogadd el hogy félredug,hiszen gondolom te is megkapod a szexet és mást is ,hiszen veled él,nem ?

És hogy tovább menjek: tudod miért kell neki más?

Mert hiányzik neki szerintem az a szellemi, érzelmi szint ,az a lendület amit a másiktól megkap, tőled meg nem .

Mert gondolom okosabb és műveltebb mint te , és nem csak dugni hanem beszélgetni is lehet vele .

Nem vagytok egymáshoz valók . Erre ő már korábban is rájött, valószínűleg egy kompromisszumos döntés eredménye volt hogy veled összejött.

Keress mást, akivel megértitek egymást és a te szinteden van .

Nincs baj veled , van rengeteg férfi aki szintén úgy írja le hogy " szerec" . Ebből a kategóriából válogass.

Vagy tűrj .

Szép napot mindenkinek.

2023. febr. 19. 09:38
 147/269 anonim ***** válasza:
100%

Október óta itt rinyálsz ahelyett, hogy elválnál tőle.

Akkor szenvedj tovább, megérdemled a sorsod, ha ekkora önbecsülés nélküli 0 vagy. :)

2023. márc. 9. 11:42
 148/269 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, már véget ért a MAUNIKASÓ, de eszerint nem :-)
2023. márc. 9. 13:01
 149/269 anonim ***** válasza:
100%
Ne égesd már magad ennyiszer, hogy még ki is emeled. Az erre áldozott idődben nyugodtan beülhettél volna egy általános iskolai órára.
2023. márc. 9. 14:03
 150/269 anonim ***** válasza:
85%

11: Beszéljetek a lánnyal, mert igaza van, ha őt szeretné, vele lenne.

Ha mindkettőtöket szeretne, akkor pedig megbeszélné veletek a dolgot.

Még lehet, több nője is van!

2023. márc. 9. 23:50
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!