Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
Mit láthat benne, amit benned nem?
Hmmm...
1. Talán a másik lány tud helyesen írni, érthetően megfogalmazni egy nem túl bonyolult mondatot.
2. Nem úgy nevezné őt, hogy "pasim". Ez elképesztően proli.
Csak tipp.
Sajnál es nem akarja hogy az utcán vegezd.
Csak es csakis ezert van veled mert fél a szadtol lehet cirkuszolsz, lehet fenyegeted is ha elmer hagyni.
Fél mert neki sincs gerince, szoval osszetaláltok .
Nem olvastam végig a válaszokat,csak párat, azokban ott volt a lényeg,ha értelmezni tudnád amit néha kicsit ironikusan írtak, már rég leszűrted volna a tanulságot és véget vetettél volna a kapcsolatnak.
Amiért szerintem nem tetted:
- gondolom anyagi érdek, két fizetés,több mint egy
- ház körüli munkák meg vannak csinálva,ezt ki csinálja ha nem ő ?
- nem akarsz egyedül maradni
Ha akár egy is igaz , fogadd el hogy félredug,hiszen gondolom te is megkapod a szexet és mást is ,hiszen veled él,nem ?
És hogy tovább menjek: tudod miért kell neki más?
Mert hiányzik neki szerintem az a szellemi, érzelmi szint ,az a lendület amit a másiktól megkap, tőled meg nem .
Mert gondolom okosabb és műveltebb mint te , és nem csak dugni hanem beszélgetni is lehet vele .
Nem vagytok egymáshoz valók . Erre ő már korábban is rájött, valószínűleg egy kompromisszumos döntés eredménye volt hogy veled összejött.
Keress mást, akivel megértitek egymást és a te szinteden van .
Nincs baj veled , van rengeteg férfi aki szintén úgy írja le hogy " szerec" . Ebből a kategóriából válogass.
Vagy tűrj .
Szép napot mindenkinek.
Október óta itt rinyálsz ahelyett, hogy elválnál tőle.
Akkor szenvedj tovább, megérdemled a sorsod, ha ekkora önbecsülés nélküli 0 vagy. :)
11: Beszéljetek a lánnyal, mert igaza van, ha őt szeretné, vele lenne.
Ha mindkettőtöket szeretne, akkor pedig megbeszélné veletek a dolgot.
Még lehet, több nője is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!