Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
Na akkor most leírom a véleményem, mint egy olyan férfi, aki szeretőt tart.
25 éves koromban össze akartak hozni egy csajjal, kicsit csúnyácska, de rettenetesen egy húron pendül az agyunk, így aztán legjobb barátok lettünk, egyikünk sem akart semmit a másiktól, 27éves korunkban neki lett párja, később gyerekei, 30éves koromban lett pátrom majd gyerekeim.
35éves korunkban egy közös barátunk esküvőjén kimentünk szellőztetni a fejünket sétáltunk, telihold volt, egy erdő szélés, és már nem is tudom hogyan, de egymásba gabalyodtunk… és elképesztően jó volt az a szex… persze néhány hónapig aztán nem is találkoztunk, nem beszéltük meg, elzárkóztunk a téma elől, kerültük egymást, éltük az életünket… de persze rohadtul hiányzott közben a legjobb barátunk. Ezért aztán néhány hónap múlva találkoztunk, pizzáztunk egyet, közben megbeszéltük, hogy egyszeru botlás volt, nem változtat semmit a kapcsolatunkon.
Haverkodtunk de kb 1 év múlva azért ott motoszkált bennem a kerdés, megkérdeztem tőle, hogy ő is úgy emlékszik e, hogy az a szex, az eszmélettlen jó volt, a válasz pedig az volt, hogy nem tudja kiverni a fejéből, azóta alig élvezi a férjével, rettenetesen frusztrált, mert nem tudja úgy kielégíteni, ahogy én tettem. Ezért aztán megbeszéltük, hogy 2 hetente találkozunk és kielégítjük egymást, ezt már tartjuk lassan 12 éve.
Szeretem a feleségemet mindennél jobban, szeretem a gyerekeimet mindennél jobban…
De egyszerűen erre fizikailag szükségünk van.
#106, #109: Gondolkodj értelmesen!Van egy férfi, aki( ez a mondás) szeret
téged, szeret veled élni, de emellett- annak ellenére, hogy tudja, hogy ez fáj neked- szeretőt tart. Szerinted ez normális? És hihető? Valóban szerelmes beléd ez a krapek? Mert szerintem nem. Érzelmileg a szeretőjéhez kötődik, téged egy megszokott, kellemes kelléknek tekint, de nem kizárólagos társának. Szerintem pont ez a szitu az, amikor célszerű lenne lelépned egyrészt azért, hogy ne maradj benne ebben a számodra megalázó , boldogtalanságot generáló helyzetben( mert ha jó lenne neked így, akkor nem nyüglődnél itt, tehát nem jó) másrészt meg azért, mert lehet, hogy ha szakítasz, akkor a hiányod miatt átgondolja, hogy mit akar igazán. És lehet, hogy kizárólagosan téged választ. Ha meg nem , akkor szabad vagy és kereshetsz olyan partnert, akinek Te vagy a főszereplő. Én biztosan lépnék: megmondanám, hogy megtelt a topánom, elfogyott a türelem, hármasban nem veszek részt a továbbiakban. Akkor jelentkezzen, ha már nincs a másik és eldöntötte, hogy kizárólag csak engem akar. Ezután nem állnék szóba vele többet akkor sem, ha ő keresne.
Akkor jöhetne új fejezet, ha már nincs meg a másik nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!