Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem szeretet soha ? Megtudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én

Figyelt kérdés

N: 51

F:48

Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki

2022. okt. 7. 20:35
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/269 A kérdező kommentje:
#130 Már írtam egyszer nem vagyok szerető,de nem is szeretnék az lenni, de abba igazat adok hogy ha szerető lennêk akkor mindenki engem mint párját írta volna hogy engem szeret, nem a szeretőt csak üritésre használja, szakíts , olvastam sok kérdést, Mért nem lehet öszinte válaszokat kapni ? Ezért nem tudom hogy hogyan döntsek mert nem tudom eldönteni hogy a csitrit szereti vagy engem!
2023. jan. 26. 08:51
 132/269 anonim ***** válasza:
100%

A csitrit szereti milliószor elmondtuk .

Mit nem lehet ezen érteni.

M

Ha te lennél a csitri akkor azt irnánk neked hogy szeret teged,de nem kerdezned meg mert tudnád .

Azert kerded mert bizonytalan vagy .

Nyilvan azt fogja hazudni hogy teged szeret mert ott a szégyen

Van gyerekeitek akiknek nem akar rosszat, nem akar rossz embernek tűnni , sok ok lehet.

De azt nem értjük hogy mit nem tudsz ezen érteni?

2023. jan. 26. 18:06
 133/269 anonim ***** válasza:
100%

A csitri csitri csitri na, ö a sexy ö az akiről almodik ha melléd fekszik, alig varja hogy talizzanak,

Szenvedelyes sexek, ez ad erőt hogy veled vhogy kibírja, mert nem akarom kiirni ,de ez az igazság ugy erzi szar veled.

Tudom fáj, nehéz, szakits vele ,legy önálló, adj egyeslyt magadnak, ha nem akkor jó idegeskedést , mast nem tudunk mondani , de ez az igazság.

Nyaladzik a csitritől mert neki sexy

2023. jan. 26. 18:12
 134/269 anonim ***** válasza:
100%
És ha most azt írjuk, hogy igen téged szeret, akkor megnyugszol? Az mitől jobb? Akkor nem baj, ha ott a másik nő? Meg vagy csalva ugyanúgy.
2023. jan. 31. 18:45
 135/269 A kérdező kommentje:
#134 Nem tudom bele néztem a telefonjába láttam hogy írtak a csitri vele szeretne aludni, de a barátom nem, akkor csak hozzám huza a szíve ?
2023. febr. 1. 13:58
 136/269 anonim ***** válasza:
96%
#135! Jól van, elég volt mar a trollkodásból. A #114-es kommentedben mar előadtad, hogy van benned kétely, hogy találkoznak-e. Erre most olvasod, hogy még mindig írogatnak, tehát, igen, találkoznak is, de nem nagyon hat meg, csak azt veszed észre, hogy a pasikád "nem akar vele aludni". Ja, nagyon életszerű.
2023. febr. 1. 14:25
 137/269 A kérdező kommentje:
#136 Mért válaszoltok így, ha a szerető lennék bezeg kapnám a negatívumot! Csak leírtam hogy amit olvastam, igen a gyanúm beigazodot még mindig tart a románcok csak azt nem értem mért nem alszik vele mikor a csitri azt szeretné akkor mért nem vele van
2023. febr. 1. 14:59
 138/269 anonim ***** válasza:
100%
#137! Azért, mert sajnálja a fogyatékos nőjét, azaz téged. Sok hülye megfordult már ezen az oldalon, de te viszed a prímet. Csak hajtogatod a hülyeséget, mint egy papagáj. A válaszok nem érdekelnek, te akarod eldönteni, mit írjunk. Tulajdonképpen magaddal beszélgetsz, de ehhez nem kell ez az oldal, otthon is megteheted. Vagy akár megkérdezheted a pasikádat. Az legalább azt hazudja, amit hallani akarsz.
2023. febr. 1. 15:55
 139/269 anonim ***** válasza:
100%

A csitrit szereti nem téged

Ez a válasz

2023. febr. 2. 09:54
 140/269 anonim ***** válasza:
100%
139. És most, hogy ezt leírtad, ezt akarja pont hallani, mert ő a szerető, úgyhogy kapsz nemsokára 5 "már miért őt szeretné, akkor miért van velem?" választ...
2023. febr. 2. 14:08
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!