Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vs. Politika? A kettő kizárja egymást? 3 hónapig voltam együtt egy lánnyal, aki elmondása szerint mindennél jobban szeretett, de aztán szakított velem, mert megtudta, hogy nem egyeznek a politikai nézeteink.
Olyan szinten kiakadt amikor megtudta, hogy én FIDESZ-es vagyok, hogy leköpött és még pofán is vágott, majd közölte hogy nem lesz együtt olyan emberrel akinek mások a politikai nézetei az övénél.
Sokan mondták a környezetemben, hogy nagy probléma ha nem egyezik 2 ember nézete a politikával kapcsolatban. Engem viszont ez cseppet sem érdekel, úgy vagyok vele hogy mindenki szavazzon ara, akire akar és tartsa jónak azt. Számomra nem is fontos a politika, ha megkért volna még szavazni sem mentem volna el.
Szerelem vs. Politika
lol.. a politikát ki nem szarja telibe ?
Én még tökön is rúgtalak volna, amiért Fideszes vagy. xD
Nemhogy a csajt árultad el, a családját, a sajátodat, az országodat és a nemzetedet is :)
Persze, hogy kamu, mert ha valakinek ennyire életbevágóan fontos a politika, akkor létezhetetlen, hogy ne kerüljön ez szóba három hónap alatt. Aki ennyire rajongója valamelyik pártnak, az kizárt, hogy ennyi idő alatt ne beszéljen róla és ne kérdezzen rá a másik politikai nézeteire.
Amúgy akkor okozhat problémát a kapcsolatban, ha mindkét félnek szinte az élete legfontosabb kérdése ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!