Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtudtam, hogy közben mást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy közben mást szeretett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párom összejött egy nővel régen, majd 3 hónap után elkezdett nekem udvarolni. Egy évig udvarolt, lassan kibontakozó szerelem volt. Azóta együtt vagyunk. De nem tudom, hogy a nővel mikor szakított és ez frusztrál. Az ismerkedésünk előtt vagy közben. Komoly kapcsolat volt elvileg és nem igazán tűnik úgy, hogy 3 hónap alatt vége is lett.

Szeretjük egymást és most minden jó, csak ez kicsit felkavart és napok óta nem hagy nyugodni. Népszerű a lányok körében, én pedig alapvetően nem vagyok féltékenykedős típus. És végülis akkor még nem voltunk együtt, viszont már udvarolt.

Ezzel kicsit csalódott a szememben, és úgy érzem, muszáj ezt vele megbeszélnem, hetek óta feszeng ez bennem. Nem szeretném boncolgatni az ex témát, csak azt szeretném megtudni, hogy mikor szakítottak.

Szerintetek jobb lenne, ha inkább nem piszkálnám a múltat? Viszont attól félek, hogyha továbbra is elfojtom magamban, akkor egyszer már szétfeszít és úgy gondolom, jobb, ha letisztázzuk mihamarabb.

Ti mit gondoltok?

2021. márc. 28. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Ez a tipikusan.... Jól működik a kapcsolatom, mivel baszhatnám el című rész! 🤦‍♀️

Nem mindegy? Együtt vagytok, téged szeret....

Min változtat ha megtudom?? Lehet így baszod el idilli kapcsolatod

Engem nem érdekelne

Az érdekelne ami most van! Nem a múlt

2021. márc. 28. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor kérdezz rá, ha tényleg tudni akarod a választ, és bármi is az elfogadod.
2021. márc. 28. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire zavar, kommunikálj vele őszintén és higgadtan. De engedd ezt el utána, csak is a jelenre koncentrálj.
2021. márc. 28. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Uhh, szegény csávó... nem fog tudni jó választ adni.
2021. márc. 28. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan tudtad meg?
2021. márc. 31. 23:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egyik közös barátunktól tudtam meg.

2021. ápr. 1. 05:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Legalább nem kutattál sehol hozzá (és milyen barát az ilyen, aki így belekavar a másik kapcsolatába, monek akkor az ellenség, ha barát is ilyen...?)

3 honapja jártak, mikor veled kezdett ismerkedni, és szerinted ez komoly kapcsolat lehetett...3 hónappal a hátuk mögött? Nekem ez kicsit túlzás. Az viszont cink, ami a jelleméről kiderült így.

Ha tudod, hogy tapadnak a csajok rá, és nem zavar, akkor ez most miért zavar mégis? Lehet, hogy futó kalandjai voltak az ismerkedős 1 évetek alatt, de érzelmileg senkihez nem került közel.

Az is lehet,hogy a 3 hónapos komoly kapcsolata megcsalta őt, nem?

Ha tényleg zavar és tenyleg tudod, hogy pontosan mi miatt, akkor meg lehet úgy kérdezni, hogy arra kapj valaszt, es ne vallatásnak/nyomozásnak tűnjön, és ő is megertse, hogy neked ez miert fontos.

2021. ápr. 1. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!