Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
Jó. Megpróbálom utoljára, hogy 1 bittel is felfogd: Nem. Nem szeretett soha! Aki ilyen szinten félremegy, az nem szeret.
Ennél jobban nem tudunk válaszolni a kérdésedre.
Ha ezután is folytatod, akkor troll vagy, aki azon élvezik, hány marha ír még ide!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ez is a te kérdésed ugye???
Írd ki még vagy tízszer!
Rémálom az Elm utcában...
#202 voltam
"7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője"
Ömm, ne haragudj, de a timeline alapján itt te vagy a "másik nő" :D
Minden elismerésem a kommentelőké, hogy ilyen türelmesen kezeltétek ezt a szellemi fogyatékost.
Teljesen megértem a párodat! Mosd csak továbbra is a féknyomos gatyáit, másra nem igazán vagy jó... :)
#209! Akarva se tudtad volna ennél jobban igazolni, amit #208 írt 😂
Kérdés: Nem szeretett soha? Válasz: NEM. Százan leírtuk. Milyen választ hiányolsz még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!