Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?

Figyelt kérdés

Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?

Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?

Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.

Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.

Nincsenek kapcsolatban, lezárta.

Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.

Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.

2021. febr. 20. 18:53
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/257 A kérdező kommentje:

Gyerek kérdés most nem is érdekel.

Elég hányingerkeltő nekem is, ha belegondolok.

Szeretővel nem vagyok előbbre, tényleg nem.mindegy mit mond, vagy érez a harmadik, a kérdés, hogy a férjem mit érzett. mert ha volt érzés repül, de ez most senkinek sem egyszerű egyelőre. Most ha azt mondja, hogy neki szerelmet vallott? az is lehet hazugság. vagy a nő szeretett bele, vagy ki tudja.

Várok, hátha tudunk normálisan is beszélgetni és nem csak a széptevés lesz, mert természetesen azért nekem is gyanús.

2021. febr. 21. 15:39
 132/257 anonim ***** válasza:
100%
De előrébb vagy, ha mondjuk mutat egy olyan beszélgetést. Ez itt a baj hogy minden eltűntetve hogy ki ne derüljön valami. A férjed nnem fog mást mondani csak azt amit eddig.
2021. febr. 21. 15:42
 133/257 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. Tudnék olyan beszélgetést mutatni a feles~gnek ami miatt 2 perc alatt válna mert nem töröltem.ki,olyan felületen van. De az is látszik hogy a férje küldte fotókkal illusztrálva. Soha nem szólnék a nőnek, de a biztonság kedvéért megvan.
2021. febr. 21. 15:45
 134/257 A kérdező kommentje:

Valószínűleg nem is őrizgette őket, hiszen hónapokig nem rejtegette a telefonját.

Te miért tartottad meg a levelezést? mi az hogy biztonság kedvéért?

2021. febr. 21. 15:49
 135/257 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha okos a pasi, akkor nem a saját telefonját használja, hogy beszéljen a szeretővel.
2021. febr. 21. 15:52
 136/257 anonim ***** válasza:
92%
Te tipikusan az a nő vagy, akinek ha mutat a szerető akár több száz bizonyítékot, azt se hinné el.
2021. febr. 21. 15:55
 137/257 anonim ***** válasza:
100%

134 olyan felületen beszéltünk amit senki nem lát ha belenéz a telefonba. Még csak egy ikont sem. Először azért nem töröltem mert ha mondjuk lebukna, tudom hogy úgy adná elő hogy ő csak egy áldozat, én meg rászálltam(biztos vagyok benne mert nem akarna válni)

Azóta meg be se léptem oda mert nem érdekelt. De ha ilyen helyzet adódna(de már nem fog)

Akkor megmutatnám a feleségnek és ott tisztán látná a helyzetet. A nőnek van párja?

2021. febr. 21. 15:57
 138/257 anonim válasza:
100%

Nőként nem tartod magad annyira, hogy kidobj valakit aki más nő ágyába bújt?

Vannak pasik akik érzelem nélkül csinálják. Tény.

Emlékeztetnélek valamire. Nem érzett annyit irántad, hogy megbecsüljön és hűséges legyen. Te megcsaltad volna őt ha szereted? Nem hiszem. De ő megtette. Csak pitizik, hogy minden oké legyen. Ha ne adj isten megnyugszik a helyzet, a tudtodon kívül visszamehet a nőhöz. Vagy masikat kereshet. Észre se vennéd ahogy eddig sem vetted.

2021. febr. 21. 15:58
 139/257 A kérdező kommentje:

Nem látom, nem tudok róla, hogy lenne párja.

Én értek itt mindenkit és az indulatokat is, de ha valaki már volt ilyen helyzetben, tudja, hogy igenis első körben mérlegel.

136-köszönöm a tipikus jelzőt. Nem, nem erről van szó, de ha őt is hülyítette, oda is hazudhatott. Kérdés, hogy mi fáj jobban: hogy oda is voltak érzések, vagy hogy olyan emberhez mentem hozzá, aki képes érzések nélkül hónapokig félrejárni és ezért kockáztatni.

De valószínűleg így sem úgy sem ismertem. És nem, nem védem, de lehet valóban volt itthon is már probléma, amit egyikőnk sem oldott meg idejében.

Nem én nem csalnám meg, de belőle sem néztem ki.

2021. febr. 21. 16:32
 140/257 anonim ***** válasza:
Mire jutottál?
2021. febr. 25. 12:34
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!