Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?
Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?
Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?
Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.
Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.
Nincsenek kapcsolatban, lezárta.
Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.
Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.
90. uh. De akkor miért nem téged választott? Nem azért vetettél véget, mert többet szerettél volna?
5 hónap alatt egyszer sem mondta el, hogy mit érez feléd és a felesége felé?
Mi mondhatunk bármit, a kérdező már eldöntötte, hogy megbocsájt neki. Szóval innentől teljesen mindegy. Magával bszik ki, már elnézést a kifejezésért.
De ha van egy kis józan esze, akkor kivágja a csávót.
Nem csávó, hanem a férjem. Örülök, hogy te eldöntötted, hogy én hogy döntöttem, bár még én sem tudom.
És igen, bevallom: keresem a mentségeket, mert máshogy eléggé őrjítő.
És ha jobban esik azt is belátom, hogy a párom valószínű nem volt teljesen semleges a másik felé, mert nem olyan típus, de benne van a pakliban, hogy ő bizony szex terén eléggé más igényű mint én, lehet ott élte ki magát
95. 5 hónap alatt te sem éreztél iránta semmit? Csak úgy összejártatok?
Ilyen van?
Egyébként van egy volt kollégám, aki már a negyedik feleségét fogyasztja. Csalta mindet,ki tudja, mennyi nővel. Velem is akarta az aktuálisat, innem tudom. A bizalmába engedett, jóban voltunk, de én ebbe nem mentem bele. Rajta azt látom, hogy a maga módján szereti azt a nőt, gyereket is fogadtak örökbe azóta. De a vére meg "hajtja" folyamatosan. A feleség viszont rengeteg szeretetet kap otthon. Mert a férfi ilyen. Ért a nők nyelvén, tudja mi kell nekik. Gondoskodó, udvarol, meg minden. Alapvetően ő egy jó ember, de sajnos ösztönlény, erre mást mondani nem tudok. Vannak olyanok, akik nem tudnak uralkodni a vágyaik felett, gyengék. Szükségük van egy stabil társra, de újdonságokra is. A kérdés az, hogy te beéred-e azzal, hogy a férjed veled alapvetően jól bánik, de benne van a pakliban, hogy továbbra is kalandozni fog, vagy keresel olyan férfit, akinek az egyetlen nő vagy az életében.
Természetesen az említett feleség mit sem sejt. A férj túl óvatos, minden beszélgetést töröl és tiszta lapokkal játszik a szeretőivel. Így azok nem buktatják le, nem keresik, amikor tudják, hogy a férjnek nem alkalmas. A felesége is használja a férj telefonját pedig. Mégsem bukik le. Na ez a nem semmi, nem?... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!