Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?
Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?
Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?
Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.
Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.
Nincsenek kapcsolatban, lezárta.
Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.
Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.
47:
Szerintem nem így kell kimutatni, ha valaki szeret, hogy átver és bánt engem. Azt csak ő tudja, hogy mot érez. De hiszek még a csodákban, szóval abban is hiszek, hogy előbb - utóbb ezt kiheverem, aztán csak lesz olyan férfi, aki tényleg szeretni fog és eszébe sem jut bántani engem. Legrosszabb esetben pedig megöregszem pár nélkül, de legalább nem kell azon agyalnom, hogy éppen megcsal-e az az ember, akiért én a szívemet - lelkemet kiteszem/kitettem évekig.
Hát persze hogy minden nyom eltűntetve.
Vajon miért? Még a végén kiderül hogy a csillagokat is lehazudta az égről mindkettőtöknek. Egyik kolléga is félredugott, de csak sejtése volt a feleségnek, a kolléga kisírta magát a helyzetből, szó szerint, aztán másnap már megint a szeretőjével volt.
51. Igen, én is így vagyok. Én inkább vagyok egyedül, ha nem kellek és ez is furcsa, mert eddig őt is ilyennek ismertem. Önállónak, határozottnak.
Továbbra is csak annyit tudok, hogy nem látszik szomorúnak a másik miatt
52. durva :( ez most felkavart
54. nem szeretnék oda lesüllyedni, hogy egy másik felet hibáztatok. Nem vagyok ilyen.
tudom a nevét...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
Nem teljesen az a sztori de egy naív nő mentegetőzése.
Köszönöm, kedves vagy.
Igen, szánalmas vagyok.
Sőt belátom, a neve alapján láttam róla egy-két fotót.
És valóban szöges ellentétem. Ezért sem stimmel. Egy pontban sem hasonlítunk.
Nem védem és nem szídom a másikat.
Nem lett vége mert gondolom a vonzalom nem egy alkalom erejéig tartott, hanem hónapokig. Lehet pont azért mert egy tőlem teljesen más nő volt. Én vékony, ő nagyobb, én alacsony, ő magasabb, nekem hosszú hajam van, neki rövid. És a nőn sem látszik, hogy szomorkodna (nem nem követem)
Még annyit, hogy biztos, hogy eddig nem ment félre.
Ez biztos. De ettől nem is lett most jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!