Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?
Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?
Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?
Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.
Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.
Nincsenek kapcsolatban, lezárta.
Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.
Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.
Még mindig fenntartom az állításom, hogy a pasi beijedt és azért mondta el. Természetesen az ő verzióját, amiből ki tudja, hogy mennyi igaz.
Igaz nem lehet összemérni. Csak hónapokon át a szemedbe hazudott. Úgy feküdt melléd aludni, hogy előtte mással volt.
Üzenetben beszéltek? Ha igen, kérd meg, hogy mutassa meg. Ott azért látnád, hogy mennyire is kellett fűzni ezt a drága embert.
37:
Igen,azóta a másik nővel van. De kb egy hónapja próbált volna békülni velem. Nem jött neki össze. Gondolom, mennyire dúl a love náluk..
Állítólag a nő nem tudott rólam. Hát, én felhívtam, amikor történtek a dolgok és azt mondta, nincsenek együtt. De rá pár napra összejöttek. A másik nő azóta provokatív posztokat oszt meg, nem is mondom milyen felületen. Karácsonykor felhívott és megkérdezte, hogy éreztem magam az ünnepek alatt pasi nélkül? :) undorító egy nőszemély lehet. Miután az exem megkeresett, szívem szerint elküldtem volna a nőnek, hogy nesze b+, erre vered annyira a melled? De úgy döntöttem, hogy nem teszem meg neki azt a szívességet, hogy felnyitom a szemét. Tapasztalja csak meg magának a sok sz.rt,amit én is,ha már ekkora arca van. A történet szépsége csak az, hogy én jószándékkal hívtam őt fel, hogy tudja, hogy mind a ketten hülyítve voltunk. Ő meg bunkózik velem, holott nem is ismer. Ha tudná, hogy karácsony előtt temettük például az apámat, meg hasonló dolgok, akkor valószínűleg tudná, hogy baromira nem volt boldog a karácsonyom és nem csak a hülye pasija miatt, akit "elnyert" tőlem. Az exem viszont tudta, és a halála után állt neki nőzni. Úgy gondolom, hogy tökéletesen meg is érdemlik egymást. Gusztustalan mind a kettő.
Nem tudom játékos -e.
Nincsenek levelek, kitörölte őket, kértem én is. Letiltotta a nőt, hogy ne tudja keresni, telefonszámát sem tudja már.
És nem nem vagyok hülye. Kedvessége, megbánása azt igazolja, hogy valóban maradna, miattam, de annyira ki van pucolva a nő a képből, és egyáltalán nem akar róla beszélni, hogy ez is gyanús.
Már minden gyanús. Eddig is volt bennem féltékenység, de ezek után...
44-es, ez undorító!
De az a nő beteg lehet.
Nálunk nem keres senki senkit.
Viszont nem téged igazol, ha vissza akart menni hozzád, hogy akkor mégiscsak végig téged szeretett?
46. Igaz, de állítólag nem is mindig reagált egyből.
Elmondása szerint a levelezések is csak felszínesek voltak, nem volt bennük érzelem
48. mikor kérdeztem a leveleket, akkor mondta, hogy nincs meg hozzá semmi elérhetőség már. Címét nyilván tudja, de csak nem megyek oda becsöngetni.
Egy dolgot várnék, őszinteséget. Ezt el is mondtam a páromnak. Ő váltig állítja , hogy az. És hogy velem akarja leélni az életét, nem akar elvált ember lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!