Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?
Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?
Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?
Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.
Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.
Nincsenek kapcsolatban, lezárta.
Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.
Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.
Hónapokig máshoz járt-addig hazudozott neked.
Nem bocsájtanám meg úgyis megteszi újra. És egyébként nincs minden rendben, mert akkor nem fekszik le mással.
Nem tudom naív vagyok-e, de akkor miért vallotta be? Miért akar maradni.
Sok férfi írja, hogy megy neki érzelmek nélkül is akár évekig, de a felesége a mindene, és őt szereti.
Olyan kedves most, mint az elején. Én nem tartom vissza, és sosem éreztem, hogy gond lenne köztünk
Köszönöm a lábtörlő jelzőt. Elnézést, hogy ennyi év után nem tudom mit tegyek. Nem éreztem, hogy gond lenne köztünk.
Persze nem volt már az a nagy lángolás, de nem voltunk elhidegülve sem.
Most akkor minden hazugság? Minden ölelés, csók, és közös program?
Van a hűtőnkön egy közös kép, nemrég készült, és hánynom kell, ha arra gondolok ez csak színjáték. Ilyet nem lehet eljátszani.
Ha a másik nőt szeretné, miért nem megy? Miért nem vált?
2-es vagyok. Én se azt írtam, hogy több nőről van szó, hanem hogy nem egyszer feküdt le az azzal a nővel, hanem hónapokig!
Ha a pasi annyira szeretne 1. nem feküdt volna le mással, 2. vagy az 1. alkalom után megszólalt volna a maradék kis lelkiismerete.
Értem, bocsánat!
Miben különbözik az egy alkalom és a több? Ha nincsenek érzések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!