Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?
Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?
Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?
Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.
Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.
Nincsenek kapcsolatban, lezárta.
Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.
Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.
Egészen pontosan rá lehet látni a jellemedre. Ehhez nem kell sok ész.
Süt belőled valami durva agyhalál.
Nem hinném, hogy bárki szeretne olyan lenni mint te, aki a diplomájával meg a szaros nyelvvizsgájával érvel, pluszban a száz százalékos értékeléseivel. (komolyan, ki néz ilyet egyáltalán? :D )
Minden mondatod igazolja, mennyire is lent vagy, de írkálj még, nekem mindegy ez az én posztom, nem engem minősít, hogy idegenként írkálok máshoz miközben habzik a szám :)
Szerintem még a mellbőségedet kihagytad, az is biztos nagyobb :D
Remélem nem gondoltad, hogy szó nélkül fogom ezt hagyni, szóval ide figyelj! Kiírtál egy rohadt kérdést egy hete, amire válaszolhat bárki, nem hallgatsz senkire. Milyen jogon pofázol arról milyen ember vagyok? Te minősíted magad. Tudod nem én vagyok lábtörlő! Te járattad le magad nem én. Aki nem tud saját döntést hozni, nem hisz se a saját szemének, se a tanácsadóknak, annak én nem fogok a véleményére adni. Ez tökéletesen látszik abból is, amit az utánam érkező hozzászóló válaszára írtál.
Semmit nem tudsz rólam. És képzeld nem vagyok magányos lélek. Az én mondatom igazolja mennyire lent vagyok? Olvasd már vissza a válaszaidat. Összevissza beszéltél. Egyik válaszodban semmit nem tudtál a nőről, a másikban már a nevét is..
Nem üldöznek magányos lelkek. Ismétlem: én sem vagyok az. Arról mi nem tehetünk, hogy te olyan válaszokat vársz, hogy minden helyre jött, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!