Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?

Figyelt kérdés

Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?

Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?

Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.

Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.

Nincsenek kapcsolatban, lezárta.

Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.

Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.

2021. febr. 20. 18:53
 221/257 anonim ***** válasza:
100%
Pedig igaza van 193-nak. Oldalakon keresztul mentegeted a ferjed, megprobalsz valamifele feloldozast talalni. Sokan leirtak mar, mit tegyel, de mindenkivel ellenkezel. Rakd ki a szuret, pont.
2021. febr. 26. 22:48
 222/257 A kérdező kommentje:

Ti kérdeztetek is, én meg bocsánat dilemmában vagyok.

Mert mi van, ha valóban magától vallotta be, és nem azért mert a másik zsarolta, vagy félt? Tudom hülye vagyok, naív stb. De ez is egy lehetséges verzió. Viszont akkor lehet hogy rájött, hogy nem akarja eldobni a közös életünket egy fellángolás miatt.

Természetesen ettől függetlenül érzem, hogy egyre fullasztóbb a dolog

2021. febr. 26. 23:17
 223/257 anonim ***** válasza:
100%

172-es vagyok. Figyi, nekem is volt szeretőm, azt hogy miért most talán mellékes. Nem a farkam hajtott maradjunk ennyiben.

Nem tud az ember elvonatkoztatni, nincs olyan, hogy csak szex, többszöri alkalomnál! A csak sex az 1 alkalom, ennyi. Én majdnem dobantottam a csajjal, mert annyira bele habarodtam a szituba. Ha úgy tetszik, elvarázsolt az új p.na. Tartott majd másfél évig a "románc", végül nem mentem vele a napba, utólag nem is bánom. Azóta hál' istennek el is váltam.....

2021. febr. 27. 06:07
 224/257 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a viber csak telefonról nyitható meg és 1 klikk és töröl mindent. Illetve email-en is lehet kommunikálni, egy email-t pedig kb 5perc csinálni.... Nem beszélve arról, hogy 1 telefont is lehet tartani pluszba, bent a munkahelyen🤭🤭🤭

Hidd el, tudom miről beszélek...

2021. febr. 27. 06:11
 225/257 A kérdező kommentje:

223. Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál.

Remélem még olvasol. Ha nem titok elárulnál pár dolgot?

Írod, hogy másfél évig tartott, de egyfelől azt írod hogy érzelem volt benne, mellette meg leírod, hogy csak elvarázsolt az új p..na.

Miért bántad meg? Otthon próbáltad helyretenni a dolgokat?

Bocsánat a sok kérdésért, de még egy. Hogy viselkedtél otthon? Kedves, kedvesebb voltál? Te is szakítottál többször, vagy folyamatos volt a másfél év?

Köszönöm

2021. febr. 27. 10:40
 226/257 anonim ***** válasza:
100%
Az én szeretőm kedvesebb volt otthon, egyrészt a lelkiismeretfurdalása, másrészt nehogy az asszony gyanút fogjon.
2021. febr. 27. 12:45
 227/257 A kérdező kommentje:
226. Mondta, mármint elmesélte? Mit jelent, hogy kedvesebb volt? Nem akarta, de bájolgott?
2021. febr. 27. 12:55
 228/257 anonim ***** válasza:
80%

Istenem🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Áruld már el végre hány éves vagy ha már ennyire tudatlan vagy...

Amúgy meg már úgyis döntöttél

2021. febr. 27. 12:57
 229/257 anonim ***** válasza:
100%
Igen mesélte. Mindenben segített, főzött, igen bájolgott, ide oda vitte, ölelgette puszilgatta, a Facebookon is látszott milyen boldogok😂😂😂😂
2021. febr. 27. 13:02
 230/257 A kérdező kommentje:

228. bizonyára van jobb dolgod is. Ha mégsem, akkor inkább én sajnállak

229. Láttad őket együtt? Facebookra feltöltöttek közös képeket?? És a felesége semmiről sem tudott? Mármint ő tudta, hogy bajban vannak? Mit mondott neked miért ilyen kedves? Mert te is azt írod, hogy feltűnően kedves volt. Csak sajnálta a feleségét?

Mi lett velük egyébként? Együtt maradtak?

2021. febr. 27. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!