Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?
Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?
Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?
Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.
Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.
Nincsenek kapcsolatban, lezárta.
Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.
Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.
Nem, nem bocsátottam még meg. De friss a dolog.
Egyre válaszoljon nekem valaki, de őszintén.
Mi van azokkal akik megbocsátottak és együtt maradtak. Talán életük végéig.És nem volt több megcsalás. Ott mindenki csak hazudott magának?
Szerintem kezdj el olvasgatni kérdéseket, akkor majd rájössz, hogy ilyen nincs.
Akik együtt maradnak és nincs több megcsalás, ott többnyire egyetlen egy félredugás van, amiről őszintén beszél a hűtlen fél. A többiben csak idő kérdése a szakítás/válás
Köszönöm, igen, értem. Teljesen tisztán látom.
Ezek szerint valóban volt ott érzelem :(
Ez van, szépen összeszedem magam.
Köszönöm a válaszokat, azoknak is, akik csak hülyéztek, bár nem tudom miért, de talán rámfért
Erre nem fogsz választ kapni, mert nincs ilyen. Olyan van, hogy ügyesebben csinálja a megcsaló később, a megcsalt fél, meg annyira a jót akarja látni, hogy még jobban becsukja a szemét.
Már jó rég írtam neked, de visszakerestem. 117 voltam. Tessék, leírom nálunk mi volt. Én szakítottam vele, de szerelmes voltam még akkor is. Megkeresett a feleség, nem hazudtam neki, mint te gondolod, hogy biztos hazudna, nem is szépítettem. De mindenre válaszoltam őszintén, amit kérdezett. Azt is elmondtam, hogy én most lezártam vele, de biztos lehet benne, hogy meg fogja még csalni. Ez így is történt természetesen.( Az nem volt tervben akkor, de évekkel később még velem is megcsalta. Mentségemre szóljon, hogy én mindig őt tartottam az igazinak, nem igazán tudtam ellenállni, de kapcsolatot már nem akartam vele, noha ő mindig felvetette.) Na, Mind1. Lényeg az, hogy nem én voltam az utolsó, akivel megcsalta, volt hogy el is költözött, aztán, ha kidobták vissza. Kedve szerint használta átjáróháznak a feleség otthonát. Volt gyerek is, azóta ő felnőtt. Nem tudom, hogy együtt vannak-e még, de szoktunk néha beszélni (a pasival). Hát, amikor még szóbajött ritkán a feleség (mi már nem voltunk együtt), finoman szólva se szépen emlegette. Szóval ja, egyszerűbb kényelemből maradni, főleg, hogy már másnak úgyse kéne. A lakások se olcsók. Sokan ezért maradnak. Van bejárónő, fedél, ha meg akad valaki, lehet félre járni, az asszony úgyis eltűri. Azután amúgy még évekig hívogatott a feleség, mindenki másnak kiadva magát. A férjét kereste nálam. Ezek szerint hiába bocsájt meg valaki, megbízni benne nem tud már úgyse. Mint írtam a pasi azóta is (20 éve!) bármikor ugrana az ágyamba, ha hagynám. Nem változnak!
Egyébként, ha nem akartok gyereket, még egy ok a maradásra. Nőből sokkal kevesebb van, aki nem akar, és nincs is neki. Nézd az ő szemével! Ha kilépne, mi a garancia, hogy más nő, nem fogja majd gyerekkel nyüstölni és még hűtlenkedni is lehet mellette? Te már "bizonyítottál". Elnézed neki, ki tudja magyarázni. Ha pl.a mostani szeretővel lenne, alapból nehezebben tudná megcsalni, mert ő már ismeri a kis trükkjeit. Tehát, ha ő kényelmes életet akar, fenntartva a lehetőséget, hogy ha úgy alakul, 2 "nője" is legyen, a legegyszerűbb módja, hogy pár hétig hősszerelmest jatszik otthon.
219
Köszönöm ez kimerítő volt. Nálatok tényleg csak magát szerette az illető...
Vagy már ezt sem tudom. Húsz év!! Húsz év után még menne...ott csak volt érzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!