Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?

Figyelt kérdés

Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?

Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?

Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.

Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.

Nincsenek kapcsolatban, lezárta.

Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.

Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.

2021. febr. 20. 18:53
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/257 A kérdező kommentje:

159nincs bizonyíték, ez tény, de ott is mondhatná, hogy azért írt kedveset, mert hogy akkor épp úgy érzett, vagy elborult az agya..vagy sajnálta a másikat, mert ő érzett többet. mit tudom én. hazudni lehet mindent.

pont ez az! hogy ha nem tudom meg nem tűnik fel hogy félrejár szerintem. csak hogy most olyan boldog.

Lehet eljátszani a boldogságot? Ezt magyarázza meg valaki! ha nincs nagy visszatartó erő, miért marad.

Ha a másik nőt szereti , velem miért bújna ágyba?

Lehet hosszú távon színlelni hogy engem szeret? ok nélkül. ez sem logikus. Értem, tudom naív vagyok, de lássuk be, ez sem kerek

miért hozzám bújik, ha máshová vágyik. most mindegy, hogy ott épp már nem kell. de lélekben én máshol vagyok hát nem menne

2021. febr. 25. 18:45
 162/257 anonim ***** válasza:
62%
Te nemcsak naiv vagy, hanem egyenesen hülye. Feleslegesen írsz itt már eldöntötted, hogy vele maradsz. Sok boldogságot a hazug kamu élethez!
2021. febr. 25. 18:48
 163/257 anonim ***** válasza:
80%

Már kockázatott, hónapokig.

Nagyon sajnálom hogy ebbe a helyzetbe kerültél, komolyan. Látszik hogy te nagyon mentenéd a dolgot, csak az a baj hogy a belső gondjaid nem te irányítod.

Ebben a kapcsolatban már nem leszel boldog, de ezt a nyüglődést amit most csinálsz évekig lehet húzni.

2021. febr. 25. 18:48
 164/257 A kérdező kommentje:

162. Lehet hülye vagyok. De nem tudok többet a helyzetről mint te. Viszont nekem van sok-sok év közös emlék. Így nem olyan könnyű, mint kintről látni.

163. menteném, de őszintén: :( inkább ne is tudtam volna. persze tudni akarom, de nem tudom ezt összeegyeztetni a párommal. mintha nem is ő lenne. én is attól félek, hogy csak nyüglődés lesz. CSak félek, hogy a kis esélyt eljátszom, ha mégis ez egy botlás lett volna

Ezért zavar annyira, hog ynem tudom voltak-e érzései . Ha valóban nem voltak, akkor talán van mit összetennünk, változtatnunk. Ha viszont volt kötődés.....nem tudom. Nem olyannak látszik.

Olyat is olvastam itt, ahol írták, hogy a férj látványosan lehangolt azóta. nálunk pont fordítva. mi van, ha most jött rá, mit veszthet

2021. febr. 25. 18:54
 165/257 anonim ***** válasza:
56%
Juj.. nem fogok végigolvasni 95 választ, szóval nem tudom írták e mar amit én fogok. De vn olyan, hogy nagyin mélységesen megbanja a masik. Oké, az hogy hónapokig tartott, gaz.. nagyon gáz. azt nem tudom meg tudnam e bocsátani. Viszont, nem egy kapcsolatban történt mar ilyen, es sok együttes munkával visszaállt a bizalom. Ha úgy érzed bocsáss meg, de sajnos nincs arra garancia hogy nem teszi meg újra. Akkor még nagyobbat sérülész. Mielott döntést hozol, gondold át, mi lehetett az oka. Annyira minőségi vokt a kapcsolatotok hogy megéri a szenvedés, amit e miatt a hibaja miatt at fogsz élni ha megbocsátasz? Olyat ad neked ő, ami pótolhatatlan?
2021. febr. 25. 18:56
 166/257 A kérdező kommentje:

165. köszönöm a válaszodat! Igen, nekem ő pótolhatalan, de úgy nem hogy csak egyoldalú!!

Szeretnék megbocsájtani szívből is. És azt látom mélységesen megbánta

De mivel nem látok tisztán és nem tudom volt-e érzelmi kötődés, egyelőre csak kivárom mi lesz , hátha az elkövetkezendő időben mesél, vagy elszólja magát, vagy változik.

2021. febr. 25. 19:08
 167/257 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg ha annyira bánja és helyre akarja hozni akkor ne csak félmondatokat mondjon, akkor mondja el mi történt, akár beszélj a nővel. Mert nagyon gyanús hogy nincs semmi bizonyíték ő meg mossa kezeit, még te sem bízol benne hiába ilyen fontos.
2021. febr. 25. 19:11
 168/257 A kérdező kommentje:

Nem mond félmondatokat, kerek egészeket :)

Csak olyat nem préselhetek ki belőle, ami lehet benne sincs. Ennek sincs értelme, hogy addig ütöm mint egy ávós, hogy bevallja azt is amit nem tett.

Nincs bizonyíték, menet közben sztem folyamatosan törölte, mivel nem volt sosem eldugva a telefonja gondolom félt megnézem.

Szóval elmondása szerint jó volt a másik nővel , mondjuk ezzel nem mondott újat, nyilván nem volt tőle rosszul. De csak kölcsönösen jól érezték magukat, és ennyi. Most rájött, hogy sokat veszíthet velem. És inkább velem tenné helyre a dolgokat. Tagadja a kötődést, beszélgetés volt, emberi szinten. jót tett kibeszélnie magát. mint egy pszichológusnál

2021. febr. 25. 20:58
 169/257 anonim ***** válasza:
81%
De pszichológushoz is akkor megy az ember ha gáz van, és szeretné valami úton-módon megoldást találni a bajaira. Ennyi erőből Kovács Pisti gyerekkori haverjához is mehetett volna egy korsó sör mellett kibeszélni magát.
2021. febr. 25. 21:02
 170/257 A kérdező kommentje:

169. hát most fején találtad a szöget :(

Valóban nem mondta, hogy milyen mélységben beszélgettek, szerintem érezte is , hogy vékony jégre ment ezzel a témával.

Lehet mással is beszélt róla. Tudom voltak itthon feszültségek, (nem csak miattunk) de igen, ez nem volt a módja.

De nem tudom könnyebb-e a helyzetem, ha az lenne az igazság, hogy nem beszélgettek, csak szex volt....

Lassan feladom, picit belecsavarodtam. Utálom most őszintén. És nem tudom mit utáljak jobban. ha volt érzés, mert emberként ment és tényleg jó szót várt de akkor felmerül voltak-e érzések, vagy ha csak szexért ment, de akkor meg mi ő, ki ő? egy robot???

2021. febr. 25. 21:12
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!