Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?

Figyelt kérdés

Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?

Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?

Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.

Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.

Nincsenek kapcsolatban, lezárta.

Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.

Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.

2021. febr. 20. 18:53
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/257 A kérdező kommentje:

Felnőtt nő vagyok, köszönöm. Nem naív, csak roppant összetört.

Ezen az oldalon miért mondjátok azoknak a szeretőknek, hogy hiába volt vele évekig is akár, csak ki volt használva? ha ő kérdi ki volt használva, ha a feleség akkor nem?

Nem tudom kialakult-e kötődés

2021. febr. 25. 14:24
 152/257 anonim ***** válasza:
100%
Azt az olyan megcsalt feleségek szokták kiírni, mint Te, akik ezzel hitegetik magukat, miközben épp ők vannak kihasználva és hülyére véve.
2021. febr. 25. 17:32
 153/257 anonim ***** válasza:
100%
Hiába írod, hogy felnőtt nő vagy és nem naiv, az írásaidból mégsem ez jön le
2021. febr. 25. 17:32
 154/257 A kérdező kommentje:

akkor naív vagyok, ha így jobb neked...

152. Igen, erre én is gondoltam.

És mi van azokkal a férfiakkal akik itt -szintén név nélkül-leírják, hogy nekik semmit sem jelentett a viszony. És mondjuk be sem buktak. értem az sem normális, de mi van, ha kellett pár hónapnyi feltöltődés.

ilyen nincs?

Ennyi hónap után biztos van kötődés? Nem mondta, hogy mennyire mély témákat érintettek, de hát mivel más témájuk nem lehetett közösen, nyilván mindenki a saját életéről beszélt

2021. febr. 25. 17:39
 155/257 A kérdező kommentje:
Jaj és még annyit, hogy nem jártak el sehová, szóval nem a hagyományos titokban randizunk dolog ment, csak átjárt hozzá. Még egy kávézóba sem vitte el...
2021. febr. 25. 17:41
 156/257 anonim ***** válasza:
Figyu, ezekről miért nem őt kérdezed?! Mi honnan tudjuk ezekre a választ? Minden férfi más, minden eset más. De bocsáss meg neki, aztán majd pár hónap múlva jön a következő kérdés, hogy még mindig összejárnak van-e kötődés vagy műár máshoz fog járni..
2021. febr. 25. 17:45
 157/257 A kérdező kommentje:

olyat kérdeztem, akinek esetleg van tapasztalata. Őt nyilván kérdeztem, de nem hinném, hogy mindent bevallana. Viszont ott van annak is a lehetősége, hogy tényleg csak ennyi volt, és ha nem hiszek neki, akkor hiába is teper.

Így továbbra is olyan embert várnék, főleg férfit, aki volt így kapcsolaton kívül és valóban a nejét szerette. (nem olyanra gondolok, akinek ez hobbi vagy csak a kényelem tartja otthon)

2021. febr. 25. 18:15
 158/257 anonim ***** válasza:
100%

Aki szereti a nejét az nem lelkizik mással és nem dug más nővel.

Volt ott kötődés azért járt vissza hónapokig.

2021. febr. 25. 18:19
 159/257 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegy, hogy volt e kötődés vagy sem. Megcsalt. Nem egyszer, hanem többször HÓNAPOKIG. Nem feltűnő, hogy miután bevallotta neked, azóta mint a kisangyal úgy viselkedik, szépeket/jókat mond rólad másoknak. De ameddig csalt, addig ezzel nem foglalkozott.

Arra se tud bizonyítékot mutatni, hogy a nő kereste szinte mindig, meg hogy miről beszéltek.

2021. febr. 25. 18:29
 160/257 A kérdező kommentje:

158. mondom nem tudom milyen mély lelkizés volt, de valószínűleg igazad lehet, ha egy hullámvölgyben én félremennék, nagyon rosszul érintene, hogy bármit mondjak a másikról (nem tennék, tettem ilyet!) csak elképzelem. de azt el tudom képzelni hogy úgy haragszom hogy dühömben szidom. nem tudom.

Kötődést tagadja. azzal érvel, hogy akkor nem maradna, felém van kötődése, ő csak újdonság volt. Rég érzett így, de nem kockáztatna egy lángolás miatt (szeirntem)

2021. febr. 25. 18:41
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!