Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?

Figyelt kérdés

Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?

Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?

Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.

Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.

Nincsenek kapcsolatban, lezárta.

Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.

Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.

2021. febr. 20. 18:53
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/257 anonim ***** válasza:
13%
Hagyjuk már, azért vagy annyira kíváncsi hogy mit érez a szerető iránt, mert te vagy a szerető akit dobott. 🤣 Még mindig nem vettem be a kamus dumát . Fogd fel hogy a feleségét választotta és nem téged.
2021. febr. 21. 00:15
 122/257 A kérdező kommentje:

Én nem tudom ki vagy, de szerintem nem vagy teljesen komplett. Ez az első posztom, és igen érdekel mit érzett, mert értelmes feleség előbb kérdez. Gondolom te is egy megcsalt feleség vagy. De rossz helyre zúdítod a haragodat.

Örülj, ha veled minden rendben, de nekem van elég bajom ilyenek nélkül is. Viszont köszönöm, mert pont ilyen nem szeretnék lenni. Elvakult dühvel élni

2021. febr. 21. 00:30
 123/257 A kérdező kommentje:

120: köszönöm szépen

Remélem nálunk is lecseng, a további megcsalással egyelőre nem foglalkozom.

2021. febr. 21. 00:32
 124/257 anonim ***** válasza:
24%
Na persze 🤣
2021. febr. 21. 08:11
 125/257 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a szerető fenyítette be valamivel és megelőzte a bajt, mentette a menthetőt, inkább elmondta ő, hábi őszinte. Biztos pont vagy. Ennyi
2021. febr. 21. 08:31
 126/257 A kérdező kommentje:

125, köszönöm, ez is lehet sajnos.

Ma átgondolom újból

Köszönöm mindenkinek

2021. febr. 21. 13:56
 127/257 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig azt javaslom, hogy beszélj a nővel. Nem véletlenül nincsenek meg azok az üzenetek, meg nem véletlenül van minden eltüntetve! A pasid csak mossa kezeit és próbálja menteni a menthetőt. Ha nem lenne takargatni valója, akkor lazán megmutatta volna az üzeneteket. Szép szavak helyett én a tetteknek hinnék.
2021. febr. 21. 14:13
 128/257 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon gyanús lenne hogy minden el van tűntetve. Meg az is hogy most hős szerelmes, megmondom őszintén engem idegesíteni.
2021. febr. 21. 14:46
 129/257 anonim válasza:
100%

Mással hentergett valahol, otthon meg veled is? Undorító.

Máshoz ért úgy, ahogy hozzád is.

Az első alkalom után bekellett volna vallania. Nem tette. Élvezte, hogy mással is lehet. Téged nem tisztelt.

Ahányszor csak átment hozzá, semmibe vette azt, hogy felesége van. Semmibe vette, hogy létezel.

Válj el mielőtt pár év múlva a közös gyerekeitekkel várjátok majd otthon és valaki azzal telefonál oda, hogy tőle terhes és több hónapja összejárnak. Gondolj bele. A nő lehet megtartaná a gyereket. A közös gyerekeiteknek örökre lenne féltestvere ami a férjed hűtlenségére emlékeztetne.

Én szóltam :)

2021. febr. 21. 15:13
 130/257 anonim ***** válasza:
100%

Én mondtam a szeretőmnek, ha valaha is megkeres a felesége nem fogok hazudozni neki. Erre a válasz, á hát ő nem fog lebukni.

Én beszélnék vele.

99

2021. febr. 21. 15:37
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!