Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?
Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?
Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?
Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.
Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.
Nincsenek kapcsolatban, lezárta.
Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.
Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.
Én nem tudom ki vagy, de szerintem nem vagy teljesen komplett. Ez az első posztom, és igen érdekel mit érzett, mert értelmes feleség előbb kérdez. Gondolom te is egy megcsalt feleség vagy. De rossz helyre zúdítod a haragodat.
Örülj, ha veled minden rendben, de nekem van elég bajom ilyenek nélkül is. Viszont köszönöm, mert pont ilyen nem szeretnék lenni. Elvakult dühvel élni
120: köszönöm szépen
Remélem nálunk is lecseng, a további megcsalással egyelőre nem foglalkozom.
125, köszönöm, ez is lehet sajnos.
Ma átgondolom újból
Köszönöm mindenkinek
Mással hentergett valahol, otthon meg veled is? Undorító.
Máshoz ért úgy, ahogy hozzád is.
Az első alkalom után bekellett volna vallania. Nem tette. Élvezte, hogy mással is lehet. Téged nem tisztelt.
Ahányszor csak átment hozzá, semmibe vette azt, hogy felesége van. Semmibe vette, hogy létezel.
Válj el mielőtt pár év múlva a közös gyerekeitekkel várjátok majd otthon és valaki azzal telefonál oda, hogy tőle terhes és több hónapja összejárnak. Gondolj bele. A nő lehet megtartaná a gyereket. A közös gyerekeiteknek örökre lenne féltestvere ami a férjed hűtlenségére emlékeztetne.
Én szóltam :)
Én mondtam a szeretőmnek, ha valaha is megkeres a felesége nem fogok hazudozni neki. Erre a válasz, á hát ő nem fog lebukni.
Én beszélnék vele.
99
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!