Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?

Figyelt kérdés

Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?

Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?

Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.

Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.

Nincsenek kapcsolatban, lezárta.

Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.

Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.

2021. febr. 20. 18:53
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/257 A kérdező kommentje:

98.Igen, lehet, de az elejétől kezdve így voltunk , eddig nem volt baj :/

99. értem és köszönöm, én is valami hasonlót gondolok

Köszönöm szépen újfent, akik jószándékkal írtak.

Lesznek még álmatlan éjszakáim, de most muszáj mennem.

2021. febr. 20. 22:12
 102/257 anonim ***** válasza:
86%
Jó akkor nem csávó, hanem a férjed. Előttem minimum harminc ember leírta, hogy ez a házasság még halott. Nem értem, miért erőlteted ennyire, de a te életed, te tudod.
2021. febr. 20. 22:14
 103/257 A kérdező kommentje:

100, nem ez fúj.

Egyszeri botlást igen. Élethosszig tartót nem. Ez beteg.

Bár bevallom, ha több nő lett volna egyszer-egyszer és most derült volna ki még mindig kevésbé bántana, mint az az egy, akitől nem tudott szabadulni hónapokig :(

2021. febr. 20. 22:15
 104/257 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy a vágyakat eddig tudta elnyomni.

Szerintem hagyd kicsit üllepedni a dolgokat. Majd látod hogy viselkedik a férj, közben te is érzed majd hogy át tudsz-e lépni ezen.

99

2021. febr. 20. 22:15
 105/257 A kérdező kommentje:

Kedves 102 igazából én azt nem értem, hogy miért ilyen erőszakos minden válaszod?

Ha nem érted, leírom újból: a férjem, összeköt fél élet, és igen én szeretem, nem én csaltam meg. És még KUR V@ friss a dolog. Így érthetőbb?

Nem, senki sem dob ki , max. amerikai filmekben egyből egy társat, úgy hogy dobálja utána a cuccait.

És meg szeretném érteni azt is hogy mi motiválja. Mivel leírták azt is, hogy egy kapcsolat már rég nem tökéletes, ha félremennek. Valószínűleg más is hibás volt. Ennyi

2021. febr. 20. 22:18
 106/257 A kérdező kommentje:
104. talán túl tudnék, ha pontosan tudnám mi motiválta, mert most ha őszinte akarok lenni már-már túl kedves is. Biztos nyomasztja a bűntudat, de amíg nem tudom meg , hogy valóban mi volt kettőjük között nem fogok értelemesen dönteni. És lehet sosem fogok ........
2021. febr. 20. 22:19
 107/257 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a szex, vagyis az amit nem kapott meg otthon. Meg az újdonság.

Beszélgessetek erről.

104

2021. febr. 20. 22:21
 108/257 A kérdező kommentje:
107: köszönöm!!!
2021. febr. 20. 22:23
 109/257 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tök jó fej, most akkora terhet rakott rád neki meg megkönnyebbült a lelkiismerete.

Jobb lett volna ha nem történik meg.

2021. febr. 20. 22:23
 110/257 A kérdező kommentje:

109 gyorsan válaszolok még. nem tudom mi lett volna a jobb.

igen, jobb lett volna ha meg sem történik, de megtörtént, és nyomós okkal.

Kérdés most már kezd körvanalazódni.

Szexhiány vezetett egy szexkapcsolathoz, vagy az a nő ott több is volt, ha ennyi ideig nem tudtak leakadni egymásról.

Ehhez erős vágy kell :(

És közben olvasgattam itt a fórumon és csak azt látom, hogy viszont ha a szerető kérdez, mindenki azt írja, hogy azért ment vissza a feleséghez mert őt szereti. Én meg csak olyat kapok, hogy hülye vagyok, naív vagyok, fos párom van, meg hasonlók. Persze lehet igaz is :(

2021. febr. 20. 22:29
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!