Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?
Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?
Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?
Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.
Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.
Nincsenek kapcsolatban, lezárta.
Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.
Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.
Szerintem össze vagy kicsit zavarodva ami érthető is.Amúgy meg a szeretőket lehurrogják egyből a kérdéseknél. Itt az a kérdés hogy a feleség elfogadja e az ilyen kalandokat. Ha elfogadja nincs gond.
Pihenj.
Dehogy szereti a szeretőt. A feleségét se szereti, maximum szeretet van felé. Egyedül csak saját magát szereti. A saját érdekeit nézi és azért maradt a felességgel mert az érdekei úgy kívánják. A kényelmes biztonságos otthont nem fogja csak úgy eldobni egy jött ment szerető miatt, aki iránt csak annyit érzett, hogy megdugja. Igen, csak vágy volt irányába és amit otthon nem kapott meg, azt a szerető megadta neki. Pl a feleség nem engedte seggbe, de a szerető igen. Vagy lehetne akár az is, hogy a szerető szerette a dúrva szexet megspékelve lekötözéssel, amit a feleség nem. Vagy mind egyszerre. Ennyire egyszerű a képlet. Kiélte a vágyait a férj egy szeretőn, viszont a jól megszokott családi idilt nem akarja feláldozni érte. Ezért is tálalt, mert valószínűleg a szerető beköpte volna a feleségnél, hogy megszerezze a férjet. Ennek tudatában nem hinném hogy a szerető meg lenne még tartva, mert tuti ezen össze vesztek. Viszont csak addig marad a valagán a férj, míg nem jön egy újabb szerető jelölt. Tehát a megbocsátás se lesz végleges, mert egy idő után ismét előjönnek ezek a problémák. Apropó, problémák. Nem ártana leülni és átbeszélni mik azok a problémák, amik idáig vezettek a kettejük házasságában és ha lehet, akkor mind a ketten 100%osan beleadni apait anyait, hogy rendbe tegyék a házasságot.
A szexet is át kell beszélni ki mit hiányol belőle és kiküszöbölni azt. Ehhezz két ember kell és nagyon hosszú út áll még előttük.
Nem feltétlenül jobb a szerető mint a feleség, csak a pillanatnyi fellángolás, vágy miatt köt ki a férfi nála. Alapjáraton valami nem volt jó a házasságban és a szerető a végkifejlet része ennek a problémának. Ok-okozat. A problémákat nem úgy kell kezelni, hogy elfutok előle és más karjába kötök ki, hanem megbeszélni és meg kell oldani. A férj nem megoldotta, hanem elmenekült a problémák elől egy szerető karjaiba, ami nem jó döntés. Ezek szerint, ha ismét felmerül valami probléma a házasságban, akkor nem megoldja, hanem megint keres valaki szeretőt aki a pillanat hevében elfeledteti velea gondokat??! Mert ez így nem lesz jó. Ezen is kell változtatni. Viszont van aki nem változik és marad amilyen eddig is volt, csak eddig nem vettük észre.
Férjem előző feleseget megcsalta... Nem egyszer, nem kétszer...vagy 4x...
Ugyan ez volt.. hosszabb ideje szexeltek, megbánta, visszament, sajnálta... eltelt kis idő, újra megtette.
Az utolsó "szereto" en voltam. Azért teszem idézőjelbe mert megismerkedtünk, s közöltem, hogy amíg felesege van addig nem lesz köztünk semmi.
A nő mar elköltözött tőle, tényleg szakítottak. Eltelt kis idő. A válást még nem adták be, köztünk elcsattant az első csók. Utana kb.1 ev alatt lezajlott a válás bírósággal együtt.
Ott gyerek nem született, itt mar a második gyermekünket várom.
Kérdeztem, hogy miért csalta meg, miért nem lepett ki a házasságból?
Mondta, hogy amikor először megcsalta nem érzett bűntudatot.. mikor kb.1 hónapja tartott akkor már igen.. De csak azért, mert a felesege mindig mosolygott ra, kedves volt, figyelmes.. rajott, hogy nem teheti vele.. Par honap mulva elmondta a felesegenek, hogy megcsalta. A no ugyan ebben volt mint te. "Katolikus neveltetes, pap elott mondtak igent, meg kell javitani a kapcsolatot, működhet".
Nagyon örült neki a férjem.
De rá egy évre újra megismétlődött a megcsalás.
Mondta, hogy remélte, hogy a felesege fog válni, mert neki nincs szíve... szereti, mint barátot, összenőttek az évek alatt, de nőként nem akarja... hiába a felesege... neki kevés. Kevés volt mikor elvette is, neki mast kívántak az ösztönei.
Feleség megbocsátott masodjara is..
Ezt szepen igy vitték.
A feleség még azt is megbocsátotta volna, hogy én teherbe estem , vissza is mehet hozzá az exferje es felejtsenek el mindent.(ok 15 évig voltak együtt gyerek nélkül, velem 1 éve mikor hirtelen,nem tervezetten, várandós lettem).
Szóval, a férjemet idézve:
"Tudtam, ha egyszer megtettem, többször is megfogom".
Olyanokat ismerek akik 1 szex után megerősítették a kapcsolatukat. De hidd el, ha nem 1, hanem ciklikus, akkor az nem fog megerősíteni. Vissza fog esni..
Utolsó kettő köszönöm, most még zavarosabb :)
Egyikőtök azt írja egy szerető csak egy lyuk, másikat meg feleségül vették...
Mindegy is rám nézve egyik sem bíztató
De köszönöm
110-es kommentedre: Azokat a válaszokat hozzád hasonló feleségek írják önnyugtatásképpen. Te is csak azt hajtod, hogy téged szeret. Nehogy egyszer pont ilyen választ írj te is egy szeretőnek😉 Igazából meg senkit nem szeretnek az ilyenek, csak magukat.
84-nek van igaza. Azért nem akarsz beszélni a szeretővel, mert tudod, hogy ő nem hazudna neked olyan szépeket, mint a férjed. Kénytelen lennél meglátni a valóságot.
Amúgy én 3évig voltam szerető, csak nálunk szerelem volt. Tudnék mesélni...Velem beszélt az akkori feleség. Érték meglepetések...és nem hazudtam.
Ez a telefonszám meg...Csak annyit mondok, ő az enyémet azóta is fejből tudja, pedig a szakítás óta 20 év is eltelt. Eleve tőle kaptam. Az elmúlt 20 évben bármikor, értsd bármikor ugrana az ágyamba. Csak azért nincs ott, mert én nem akarom. Ennyit a bánatos kutya tekintetekről, a nagy megbánásokról, meg a teátrális vallomásokról. Persze hihetsz neki, csak minek?🤷
Értem, vagyis nem
Azt írod senkit sem szeretnek, csak magukat
Közben köztetek szerelem volt.
Akkor téged csak szeretett
Három év meg....
Teátrális, ez igen találó szó. Pont úgy viselkedik...
Mindegy köszönöm a sok segítséget.
Valószínűleg nem lesz egyelőre túl sok öröm felénk...
Ha több nő lett volna is ezt érezném, de úgy hogy eddig mi ketten és most egy harmadik. Ez nehéz. Mert egy adott személy vonzotta, nem csak a szex bárkivel.
És nem fogom degradálni egy lyuknak a szeretőt, mert akkor úgy érzem, hogy rossz irányba utálkoznék, és attól még a férjem számára nem lesz az.
És itt van a bökkenő. Hogy jobban utálnám, ha megtudnám, valóban képes egy nőt így használni. Nem szidta egyszer sem, csak annyit mondott részéről nem volt érzelem.
De persze ha lett volna se vallaná be, mielőtt valaki leírná.
Jó éjt
Nem ellentmondás pedig. Szerelem létezik. Még náluk is. Csak aztán elmúlik. A szerelem elmúltával valószínűleg engem is megcsalt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!