Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?
Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?
Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?
Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.
Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.
Nincsenek kapcsolatban, lezárta.
Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.
Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.
Ő is megmondta hogy beszélgettek, neki is jó volt, akkor miért írod hogy csak a szex miatt ment?
Az a baj hogy bemagyarázol dolgokat, de elfogadni nem tudod, örlődsz és a végén neked kell pszichológus.
171. igazad van, igen lehet belemagyarázok. De természetes, hogy beszélgettek
Elmondta , hogy ő sokszor abbahagyta, többször le akarta zárni.
172-173. nem vicces. igen azt szerettem volna tudni, hogy mit jelentett neki a nő. az, hogy beszélgettek még nem bizonyíték semmire. Van szájuk.
Mint írtam többször otthagyta a nőt.
Gondolom próbálkozott.
Ez nem menti fel tudom
Én mondanám neki hogy költözzön el egy időre, és hideg fejjel egyedül átgondolnám a dolgokat, hogy túl tudnék-e lépni a több hónapos hazudozásán.Mert te nagyon kapaszkodsz, nagyon belelátsz mindent hogy védjed, de mégsem vagy nyugodt nem hagy nyugodni hogy mit tett.
Ha meg én lennék ebben a helyzetben már kibaxtam volna... Velem ezt nem tudná megcsinálni, de nem vagyunk egyformák.
175. igen, tudom, hogy nem leszek okosabb, de ettől még reméltem, hogy kapok bármilyen infót, ami valamit hozzátesz
176. Nagyon jó ötlet, csak kérdés hova menne.
Te miért dobnád ki? Kidobnál sok évet?
Azért dobnám ki mert ez nem egy egyszerű botlás volt, ez hónapokig tartó félredugás volt. Téged teljesen semmibe vett kockáztatta mindazt amit együtt felépítettetek, ki használta hogy megbízól benne.
Ezek után nem tudnék megbízni benne,és nem is akarnék. Ráadásul nekem külön unszimpatikus hogy most játssza a hős szerelmest, dehogy szerelmes, csak félti a kényelmes kis életét, aki szerelmes annak meg sem fordul a fejébe félredugni.Meg persze minden eltűntetve, mintha mi sem történt volna.
Úgyhogy igen én kiraknám, úgy hogy nálunk gyerekek is vannak.
Új ház kocsi minden. Akkor sem tudnék túl lépni.
Kedves 178. Köszönöm szépen. Ez így elég tiszta. És úgy érzem, hogy igazad is van. Bevallom, hogy mikor azt mondta, hogy ő többször lezárta, nem megkönnyebbülést éreztem, hanem, amit mondtál. hogy kockáztatott. Hogy ha lezárta, mindegy ki kereste, mégis ment, és ebből nem tudom mennyire volt érzelemmentes.
Sejtem én, hogy kuka az egész eddigi kapcsolat, de nem könnyű.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!