Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?
Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?
Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?
Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.
Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.
Nincsenek kapcsolatban, lezárta.
Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.
Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.
Na jó, csak azért válaszolok még egyet, mert nyugtom nincs tőled.
Tipikus pöffeszkedő, önelégült, tudálékos ember vagy. Segíteni nem segítesz, csak akkor ha az utasítsaidnak megfelelően lép más. Egészen biztos vagyok benne, hogy ilyen savas ember vagy az életben is.
Tudtad? Diplomához nem jár intelligencia, pláne érzelmi. Egyébiránt nekem is van (sorry, mindkettőből csak egy) Remélem most előrébb vagy, mert a mai világban ez ám az értelem fokmérője (Ismerek olyat, akinek 8 általánosa sincs, mégis több van benne, mint benned)
Szóval módfelett kellemetlen neked, mert csak olyan dobálózik diplomával, akinek mása nincs. Én érdekes sosem éreztem rá kéztetést, hogy egy vita alkalmával odavágjam a másiknak, hogy mekkora is a végzettségem....
Remélem többet nem írsz. Ha mégis, te győztél , én feladtam, mert van jobb dolgom
Sorry, de több választ is írtam, amik 100%-ra vannak értékelve.
Nem tudhatod milyen diplomáim van. Akár még a témában igencsak jártas pszichológus is lehetek. Huh és képzeld én is ismerek több olyan embert, akinek csak diplomája van, de esze az élethez nincs. Csak nem közéjük tartozol?! Mert nekem nemcsak azért van, hogy legyen, intelligenciám is van. És egyáltalán nem vagyok sem pöffeszkedő, sem savas. Sosem szoktam ezzel dobálózni, de ha lebutázzák az embert késztetést érez rá, hogy visszavágjon. És ne aggódj, nemcsak diplomám van. ;) Kettőnk közül Te vagy drága, aki minősíti magát az értetlenkedésével, és hogy a saját szar kapcsolata helyett azzal foglalkozik, másoknál mi hogyan történt, mit lehetett látni.
Folyamatosan arra adsz, mert még mindig itt tátogsz :)
És vicc, hogy pont te nyomod le mások torkán a tiédet, és nagyon nem tetszik, hogy kutyába sem vesznek. (Teszem hozzá, nálam ezt a stílust el kell érni, nem kis munka kell hozzá)
Őszintén kívánom, hogy szedd rendbe magad, mert bár engem csaltak meg, nem lennék a helyedben ilyen természettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!