Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után kapcsolat helyreállítása?
Ha a párod magától bevallja, hogy hónapokig máshoz járt, megbocsátható?
Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor el lehet felejteni?
Nem jelentett semmit a másik, nem látszik, hogy bánkódna, és sokkal figyelmesebb mint azelőtt.
Közös programokból is több lesz, bújósabb, kedvesebb.
Nincsenek kapcsolatban, lezárta.
Mivel a megbocsájtás megtörtént, boldognak tűnik.
Én nem tartom vissza, magától maradna, és magától vallott be mindent.
“ de elmondása szerint nem tervezte egyik alkalmat sem, csak mindig úgy alakult.”
Nem tervezte, csak mindig úgy alakult. Te tényleg elhiszed ezt a dumát? Ha én valakivel nem akarok lefeküdni, akkor nem fogok! Ez a pasi tudatában volt, hogy mit csinál és nagyon is akarta a dolgot.
Mármint munkahelyi kapcsolatra gondolok.
30-as vagyok
Nem munkahelyi
Csak egyik kereste mindig a másikat. :(
Nem tudom. Elmondása szerint lelkiismeret furdalása volt, csak vonzódott nagyon és ennyi év után megbotlott.
Legszívesebben beszélnék a szeretővel is, de nem akarok idáig süllyedni és nem is tudok róla. Csak annyit, hogy állítólag teljesen az ellentétem.
31-es. Tudom, hogy akarta, nem vagyok hülye, nem hiszem, hogy kényszerítették.
Csak annyit olvasgattam most ilyenekről és sok nő írja, hogy megmentette a házasságát és jobb lett mint előtte.
És sok férfi írja, hogy elvesztett mindent.
Ő azzal is kockáztatott, hogy bevallotta
Nem mentegetem
De ha osztok szorzok én a felesége vagyok, a másik nő meg csak pár hónapok kaland. Ezt nem lehet összemérni
36-os. tudom furán hangzik, de azt még előbb meg tudnám bocsájtani.
Legnagyobb dilemmám, hogy nem tudom eldönteni szeret-e.
15 évente egy megcsalás még megbocsájtható, de honnan tudjam valóban nem alakult-e ki több. Ettől félek.
És az ő teste is fog idősödni :) Garancia semmire sincs. Egyelőre ezt a nőt akarom megfejteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!