Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy házas férfival, lehet ennek jövője?
Tipikusan unalmas, kihűlt házassága van. Szerelem nincs, szeretet sem nagyon. Viszont van egy szép kamasz gyerekük. Kb. fél éve találkozgatunk, egyre többször emlegeti, hogy nem akar hazamenni, nem tud itt hagyni, maradni szeretne. Most úgy érzem, nem tudom vállalni azt a felelősséget, hogy miattam hagyja ott a családját. Szeretem őt, egyre gyakrabban fáj a szívem, ha nincs velem, de egyre az zakatol a fejemben, hogy ott van a 16 éves fia, mit tenne vele egy válás vagy ha "csak" kiderülne az apja kapcsolata? Nincsenek illúzióim, egyszer minden kiderül és abban sem vagyok biztos, hogy a felesége nem sejt valamit... Ahhoz túl gyakran találkozunk.
Van ennek így bármi értelme? Maradjak benne, kiélvezve a szép perceket vagy támogassam az erősödő szakítási szándékát? Voltatok ilyen helyzetben? Mi lett a vége?
Én 36 éves vagyok, ő 41.
"Szerintem a Caren-fejre gondolt, ami ha tényleg igaz, na..."
És mi ezzel a baj? Legalább van formája a hajának. Nem ez a most divatos tipikus hosszú haj középen elválasztva, lógva a semmibe. Ráadásként 40 felett nem is minden nőnek áll jól a hosszú lógó haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!