Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen nő lennék attól hogy összejöttem egy foghíjas férfival?
Megszerettem egy férfit akinek elől fent hiányzik egy metszőfoga én igényes csinos nő vagyok de egyszerűen olyan jó volt vele hogy szemet hunytam a foghiány felett, tudom Meg kéne csináltatnia de szegény napról napra él és nincs egyszerűen 100 150 ezer forintja arra hogy ki adjon ennyi pénzt a fogaira.
Családom barátaim nem értik és szerintük ezzel én is igénytelen vagyok..
Mostanában ezek az "elől hiányzik két fog" kérdések olyan gyakoriak. Mi történt, hogy hirtelen mindenkinek ott hiányzik és mindenki kérdést gyárt ebből csak kicsit csavarva a történeten? Most meghallgathattuk a női verziót arról, ha valakinek ilyen a párja. Köszönjük!
Kérdésre válaszolva, kit érdekel ki mit mondd? Tetszik, elfogadod? Akkor hajrá! Ha meg te is negatívként éled meg és frusztrál, akkor ne hülyítsd a másikat.
Egy kérdés: családot terveztek?
Engem nem a fogai érdekelnek, nem is akarom, hogy eltartson, eltartom én magam. De bsszameg, egy felnőtt férfi mi a jó isten nyilát csinált az életével 20-30 évig, hogy napról napra él? Nem tanult? Nem teperte be magát egy jobb helyre? Vagy van normális fizetése, de nyakig van hitellel, azért él napról napra?
Még egy nyomorult érettségivel sem él az napról napra, aki kellően szorgalmas és talpraesett. 100-150-et akkor is össze tud szedni fél év alatt...
Nem hiszem, hogy a fogai miatt tartanak igénytelennek. Egyszerűen kevés, ha egy felnőtt ennyit tud felmutatni. Nem azért, mert jaj, a fogak. Hanem kibszott veszélyesnek tartom úgy élni, hogy nincs tartalékod, és nem tudsz félretenni. És elég nagy baj, ha valaki nem gondol erre.
"Szerintem ma Magyaroszagon élő férfiak felel legalább napról napra él..."
És a nők? Mesélj még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!