Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejöttem egy lánnyal, de 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy lánnyal, de 3 hét után tudtam meg, hogy 6 évvel idősebb. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, megismerkedtem egy rendezvényen egy nagyon kedves lánnyal. 3 hete tart a dolog, és tegnap közölte, hogy be kell vallania valamit, és akkor mutatta a személyiét. Eddig úgy tudtam, hogy Ő is 29... Azzal indokolta, hogy nem szerette volna, ha az elején megijedek. Nos én eddig nagyon szigorúan tartottam a +- 2 évet. Most kicsit megszeppentem, mi legyen?

2016. máj. 12. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi.

Az élet bebizonyította neked, hogy a kor lényegtelen, ha valakivel összeilletek.

6 év nem a világ, és senkit sem érdekel a ti korotokban, legfeljebb csak téged.

Nekem is így volt, összejöttem egy fiatalabb pasival, holott engem eddig csak az idősebben érdekeltek, cirka 10 évvel fiatalabb, mint az exem.

És erre bumm, már el se tudom képzelni az életem mással, tökéletesen összeillünk. Amúgy remekül tartom magam, a kutya meg nem mondja, hogy nem én vagyok a fiatalabb. :)

Kérdező, nem az oviban vagytok, senkit az ég világon nem érdekel a korkülönbség, és most sem idősebb a csaj, mint amikor megismerted, semmi se változott. :)

Áldásom rátok!

2016. máj. 12. 09:13
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Gyereke vagy nagyon. Inkább hagyd el ezt a lányt, ha ilyen értékrended van.
2016. máj. 12. 09:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem az lenne a gond hog idősebb, hanem hogy hazudott a koráról. Még az is ok ha azt mondja hogy nem árulja el, mert akkor egyszerűen szemre eldöntöm hogy megfelel-e.
2016. máj. 12. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A korkülönbséggel semmi gond (15+ éves kapcsolatom volt 7 évvel idősebbel). viszont, hogy hazudott már az elején az tényleg gáz.
2016. máj. 12. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kor a gond hanem h eltitkolta..
2016. máj. 12. 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

nem az év a gond, hanem hogy hazudott.

meg kell beszélni, hogy a kapcsolatotokban megrendíthetetlen legyen a bizalom

2016. máj. 12. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

#6 "megrendíthetetlen bizalom"

Lol :D van még ilyen ezen a világon?

2016. máj. 12. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogosan nem árulta el, mert úgy lehet esélyt sem adtál volna a dolognak, így meg bebizonyosodott a számodra is, hogy butaság ilyen korlátokkal párt keresni.
2016. máj. 12. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:

nincs, de beszélni róla még jót tehet :D

2016. máj. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!