Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy 13 évessel 16 éves létemre, de nem tudtam, hogy ő ilyen fiatal. Hogy mondjam meg neki, hogy nem akarok vele lenni? Az a baj, hogy még most is iszonyúan szeretem őt, de nem lehet, mert fiatal. Bárcsak 3 évvel idősebb lenne!
Múlthéten pénteken összeismerkedtem egy lánnyal, hétfőn elhívtam talira, jól sikerült, egyre jobban tetszett és egyre jobban szerelmes lettem.
Ma megkérdeztem, hogy mikor van a szülinapja, mondta, hogy júliusban lesz 14 éves. Amikor ezt meghallottam, görcsbe rándult a gyomrom...azt hittem, hogy már 15-16 éves ő is, úgy nézett ki, úgy viselkedett, de nem! :'( Szerintetek gáz, hogy 13 évessel járok? Hogy mondjam meg neki, hogy fejezzük be? (pedig én már vártam is az első szeretkezést) . Nincs szívem neki elmondani, mert én érezném magam emiatt a legrosszabul, és biztos, hogy nem bírnék aludni az éjszaka. Nagyon-nagyon-nagyon kedves lány, de fiatal. Vagy várjak pár évet? Mit tanácsoltok?
A sírás kerülget az idegeskedéstől...:'(
Hogyha annyira "érett", ahogyan te azt gondolod, akkor felfogja képes felmérni szellemileg azt, hogy miről van szó.
Legyél őszinte, és egyenes.
18 vagyok és 15 éves csajom van, ebben nincs semmi, bár tény hogy ő még fiatalabb, de ha sokáig vele leszel 2-4 év minimum akkor meglátod az a 3 év semmi, gondolj bele 21/18
27/24 elhanyagolható, ha szereted, ez ne álljon az utadba!
Mi az hogy ennyi idő alatt még nem lehet szerelem?
Nőj fel!
Amúgy meg senki nem mondta, hogy fektesse meg, de attól még, hogy 3 év van köztük simán járhatnak ...
Járhatnak, de egy 16 éves srác már igényli a lehetőséget egy kiadós "reszelésre", miközben egy 13 éves lány talán testileg, biologiailag sem áll erre készen. Ezenkívül törvénysért is (bár ez a legkevesebb)...
De azért első az egészség.
Esetleg talán, ha jobban megismered, és mindketten komolyan gondoljátok, akkor a lány beszéljen mindenképpen nőgyógyásszal. Részben a tabi miatt, részben azért, hogy olyan is elmondhassa a véleményét, aki tovább lát a hormonjainál. Hátha ért hozzá...
Ha ilyen nagyon szereted, nem lesz nehéz várnod rá! Meg
ott van a petting! Azt szép titokban, diszkréten csinál-
hatjátok! És ha ilyen erős benned iránta a szerelem, még
abban is örömöd telik, hogy kézenfogva sétáltok! Saját
tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!