Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy 13 évessel 16 éves létemre, de nem tudtam, hogy ő ilyen fiatal. Hogy mondjam meg neki, hogy nem akarok vele lenni? Az a baj, hogy még most is iszonyúan szeretem őt, de nem lehet, mert fiatal. Bárcsak 3 évvel idősebb lenne!
Múlthéten pénteken összeismerkedtem egy lánnyal, hétfőn elhívtam talira, jól sikerült, egyre jobban tetszett és egyre jobban szerelmes lettem.
Ma megkérdeztem, hogy mikor van a szülinapja, mondta, hogy júliusban lesz 14 éves. Amikor ezt meghallottam, görcsbe rándult a gyomrom...azt hittem, hogy már 15-16 éves ő is, úgy nézett ki, úgy viselkedett, de nem! :'( Szerintetek gáz, hogy 13 évessel járok? Hogy mondjam meg neki, hogy fejezzük be? (pedig én már vártam is az első szeretkezést) . Nincs szívem neki elmondani, mert én érezném magam emiatt a legrosszabul, és biztos, hogy nem bírnék aludni az éjszaka. Nagyon-nagyon-nagyon kedves lány, de fiatal. Vagy várjak pár évet? Mit tanácsoltok?
A sírás kerülget az idegeskedéstől...:'(
en nem tartom helyesnek , hogy iilyen kis lanyok ennyi idos korokban mar a fax-on jarjon a fejuk , szerintem inkabb a suliban es konyv mellet a helyuk ennnyi idosen
de rohadt egy vilagban elunk ezert szeritem szard le mi heleyes es mi nem .... en 23 eves vagyok es meg nem volt baratnom ... hogy miert magamam sem tudom mar.. igaz regebben volt onvbizalom hiianyom de mar mara elmult es megis a leghihetelenebb kifogasok miatt utasitanak el
ugy hat mindent bele ( vagyis egyes dolgokkalnem artana varni , hogy legalabb a 14 -et tolse be :)
U.I. az egyik osztaly tarsnomnek gimi elotrol volt baratja es miutan leretsegizett felesegul ment hozza .... :) ugyhogy halottam hasonlo tortenetrol ( a baratja is ideseb volt 2+ evvel)
bocs a heleyes irasi hibakert de rohadtul nincs most kedvem kijavitani oket.....
minden jot ;)
Aki azt mondja, hogy törvénysértés, az nézzen csak utána....
Mert nem az.Nem múlt el 14 ugyan, de a fiú sem múlt el 18.
És nem is lesz SOHA olyan a két életkor, hogy törvénybe ütközzön.
sz@rd le. ennyi xD
Én még lehet ráharapnék egy 12 évesre is, lesz@rnéám még a sittet, is de neked törvényes még
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!