Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiú vagyok, nemrég összejöttem egy lánnyal (19) akivel nagyon jól érzem magam. Azonban kiderült, hogy az előző barátjával aki 8 évvel idősebb nála, anális szexben volt része. Emiatt teljesen kiábrándultam belőle, mi tévő legyek?
Ha ezért képes vagy kiábrándulni valakiből akkor te a jobb kezeden kívül más partnert nem érdemelsz.
Amúgy is ahogy mostanában hallom a segg az új pina szóval ez nem egy meglepő dolog. Sokan örülnének neki.
Komolyan csak én gondolom,hogy ha egy 19 éves lányt seggbe/%!+"+" egy 27 éves pasi az nem éppen egy helyes dolog?
Lehet,hogy túlságosan maximalista vagyok és hiú de ez nekem akkor se tetszik.Szörnyű ez a világ..
Nekem is kb. 19 éves koromban volt részem anális szexben, egy tartós, stabil kapcsolatban (együtt éltünk) a huszonéves partneremmel.
Ha ez bárkit is zavarna, akkor valószínűleg nem egyezik a szexuális kultúránk (nem mintha análisszex-párti lennék, ugyanis az az egy próbálkozás nem esett jól, plusz azóta egészségügyi problémák miatt hanyagolnom kellett a témát). De én a szexben mindent szeretek kipróbálni, ami mindkét fél számára kellemes, és ha az aktuális partnerem ilyen prűd lenne, akkor garantáltan nem való hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!