Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok 10 évvel idősebb pasival?
Igen, de fél évtizeddel idősebb vagyok nálad.
Ha szeretitek egymást miért ne. 10 év még nem gáz, pár év múlva meg pláne.
Kérlek definiáld, hogy egy együtt járás mikor "éri meg".
Egyébként meg nem igazán vagytok egy korosztály. Nem azt mondom, hogy nem működhet, van nagyon sok pár akár nagyobb korkülönbséggel is, de te még nagyon fiatal vagy... Mondjuk egy 22 és egy 32 éves között kisebb az érzelmi / értelmi difi.
Kicsit furcsa, de próbáljátok meg.
De azért nem fűzök nagy reményeket a dologhoz. Én a srác korosztálya vagyok, és volt már olyan barátom, aki gimis csajjal jött össze. Folyamatosan szívattuk a baráti társaságban, hogy még egy év és mehet vele a szalagavatóra. Aztán még a szalagavató előtt belátta, hogy ennek nem túl sok értelme van, nem egy korosztály, egész más problémák.
Ok, járj vele, mert cuki, ahogy kísérget.
De ha esetleg megdug párszor, majd otthagy ez a "romantikus alkesz", akkor ne írd majd le a normális srácokat is :) (a szokásos "mindenférfidisznó", ugye...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!