Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan pasival, aki 10 évvel idősebb és még gyereke is van a volt barátnőjétől?
Két éve kicsit kavartunk, de csak olyan szinten, hogy találkozgattunk, dumáltunk, ennyi!De akkor oda voltam az idősebb pasikért és semmisem zavart. Már két éve nem taliztunk, de folyton irogat, és komoly kapcsolatot szeretne, én viszont 18 évesen nem érzem magam ilyenre kész, szórakozni szeretnék, fősulira v egyetemre menni, nem pedig otthon ülni és babázgatni egy idegen nő gyerekével. Néha viszont olyan érzésem van, hogy lehet jobb pasim úgy sem lesz, pedig nem vagyok egy eldobni való lány :S
Ti mit tennétek a helyembe? Mondtam neki, hogy lehetünk barátok, de az meg neki nem tetszik.
Biztos, hogy nem.
Azt nézd, ami neked jó, ne azt, ami neki.
Ezzel lehet elrontanád az egész életed, és gondolom azt te sem szeretnéd. Menj csak egyetemre/fősulira, ráérsz majd utána babázni (:
"viszont 18 évesen nem érzem magam ilyenre kész, szórakozni szeretnék, fősulira v egyetemre menni, nem pedig otthon ülni és babázgatni egy idegen nő gyerekével."
Úgy látom tökéletesen tisztában vagy a válasszal is a kérdésedre! Jól gondolkozol
Egyébként hogy érted, hogy nem szeretnél babázgatni egy idegen nő gyerekével? Hozzá került a gyerek, vagy micsoda?
Vagy csak arra gondolsz, hogy gyakran tölt a gyerekével sok időt?
Hát szerintem maga a korkülönbség nem baj, de hogyha mondjuk több időt foglalkozna a gyerekével, mint veled, akkor az számodra biztos probléma. Ha így van, mondd meg neki, hogy veled töltsön több időt, ne a gyerekével.
Képzeld el, mi lenne később, ha tőled is születne neki gyereke, akkor is több időt töltene a régi gyerekével, mint az újjal? Beszélgess el vele erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!