Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy házas férfival, lehet ennek jövője?
Tipikusan unalmas, kihűlt házassága van. Szerelem nincs, szeretet sem nagyon. Viszont van egy szép kamasz gyerekük. Kb. fél éve találkozgatunk, egyre többször emlegeti, hogy nem akar hazamenni, nem tud itt hagyni, maradni szeretne. Most úgy érzem, nem tudom vállalni azt a felelősséget, hogy miattam hagyja ott a családját. Szeretem őt, egyre gyakrabban fáj a szívem, ha nincs velem, de egyre az zakatol a fejemben, hogy ott van a 16 éves fia, mit tenne vele egy válás vagy ha "csak" kiderülne az apja kapcsolata? Nincsenek illúzióim, egyszer minden kiderül és abban sem vagyok biztos, hogy a felesége nem sejt valamit... Ahhoz túl gyakran találkozunk.
Van ennek így bármi értelme? Maradjak benne, kiélvezve a szép perceket vagy támogassam az erősödő szakítási szándékát? Voltatok ilyen helyzetben? Mi lett a vége?
Én 36 éves vagyok, ő 41.
Visszaolvastam és azt láttam, hogy elkezdték őt mint személyt minősíteni és ő erre reagált (első válaszok beszédesek). A kérdése nem az volt, hogy ő milyen ember. Aki a kérdésre nem tud válaszolni, minek ír? Te is nyugodtan olvasd vissza a válaszokat, sok kifinomultságot nem fogsz találni bennük. Kb. mintha szalag mellett álló bio robotgépek írták volna őket... A kérdezőnek - még ha sokszor tényleg bicskanyitogató is a stílusa - legalább van szókészlete, ezt el kell ismerni.
Mi abban a szintbéli lesüllyedés, hogy pl. adsz magadra? Ugyanis a kérdező többször is célzást tesz ilyesmire. Mi abban a lesüllyedés, hogy mondjuk pallérozod magad, hogy izgalmasabb személyiség legyél, aki felkelti a férj/férfi érdeklődését? Mi abban a lesüllyedés, ha visszacsempészed a zsigeri izgalmat a kapcsolatba? Bocs 60-as, én nem látom a nagy érveidet :D
Ne aggódj, a kérdező képes lenne megbízni egy ilyen lényben. A gerince mindkettőnek hiányzik. Ugyanazt az ember típust képviselik. Lenéző, bunkó, egoista, jellemtelen és a végletekig önző mindkettő. A kérdezőnek ezt a mű jajveszékelését a pali gyerekei miatt nem érdemes komolyan venni, tekintve, hogy a valódi személyisége már kiderült a kommentjeiből. Egy előadás csak, amit most a gyakori közönsége előtt ad elő. Talán 1-2 záptojást megérdemelne az előadásért, de többre nem érdemes. Bárhogyan is alakul a kapcsolatuk, de az fix, hogy megérdemlik egymást a pasassal.A zsák a foltját esete. Ami ebben az egészben nagyon sajnálatos, hogy nem előbb találkoztak, így ez a kérdés sem született volna meg, hanem a mai napig gyönyörködhetnének önmaguk tökéletességében. Ezzel a csapodár pasas feleségének megspóroltak volna egy felesleges házasságot.
Én senki személyiségét nem tudom néhány sor alapján megítélni. (Meg akkor az agresszív válaszolók személyisége milyen lehet?)
Abban sem vagyok biztos, hogy nem aggódik a gyerek miatt. Simán lehet, hogy aggódik, de akkor nem eléggé ahhoz, hogy változtasson.
A feleségről semmit nem tudunk. Nekem az a bajom ezekkel a nagy ítéletekkel, hogy általában az élet nem egy mesekönyv, mindenkiben van jó és rossz és ezekből a kis válaszkákban nem derül ki, hogy kiben milyen arányban vannak ezek.
Ha én lennék a szerető helyében, szépen leépíteném a pasast. Egy zsákutca, aki viszont a hónapok óta tartó hazudozással nagyon is megmutatta ki ő és mennyit ér. A feleségnek jobb lenne egy válás és ilyen rossz apakép mellett a gyereknek is. #57 voltam.
Elég a személyiség megítéléséhez, amilyen degradálóan nyilatkozik egy másik emberről, csakmert széttette a lábát a férjének.Fölényben érzi magát, mert nem tudja egyedülállóként, hogy milyen gyerekek mellett a valódi élet, főleg ha a kedves apuka inkább csajozni járt gyereknevelés helyett.
Igen, te leépítenéd, de az ilyen nők, mint a kérdező is, ehhez sosem lesznek olyan erősek, mint a feleség szapulásához. Ez a dolgok könnyebbik vége. Azon nem gondolkodnak el, hogy a pasas is vastagon benne van a saját házasságának a szétcseszésében.
Jó, hát azzal nem lehet mit kezdeni, hogy valaki néhány sorból messzemenő következtetéseket von le egy ember teljes személyiségét illetően... :D Szerintem egyébként a full agresszív és támadó válaszolók provokálták ki ezt a stílust. Ha hozzám így viszonyulnának, lehet, hogy én is így reagálnék, sőt.
A feleség akkor járna a legjobban, ha szépen kiderülne minden a-től z-ig. Inkább most kelljen új életet kezdenie, mint 3-5-8 év múlva. Ha egy komoly nő, akkor úgyis van saját egzisztenciája, nincs rászorulva egy ilyen semmirekellő férfira.
66, mi most a szövegértésről beszélgetünk? Olvasd el az első válaszokat. Őt minősítették. A feleségről nem is akart beszélni, ezt is leírta. Az itt válaszolók emlegették folyton a feleséget, mintha 100%-osan biztosan lehetnének benne, hogy teljesen vétlen. Azért mielőtt ő minősített, őt minősítették sokkal-sokkal durvábban, itt áll feketén-fehéren.
Szerintem a Caren-fejre gondolt, ami ha tényleg igaz, na...
Az éremnek két oldala van, a helyében én is megvédtem volna magam. Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy az erköcscsőszök miért borultak ki annyira, hogy ilyen stílusra vetemedtek...
67.
Akkor lapozz az első oldalra, 3. komment,igénytelen jégcsapnak titulál egy nőt, akit nem is ismer. Ja, igénytelen a nő, mert egy ilyen pasival van együtt.
Az a kommentelő, pedig, aki szerint a szerető nem hibás, csak ő és a férje, persze így is lehet nézni. Úgy is lehet nézni, hogy vannak hullámvölgyek és ezen javítani kell, nem más karjaiba menekülni, aki adja is alá a lovat, hogy a feleség gáz. A barátnőm is egy kisgyerekes, nős pasi szeretője. Inkább nem is beszélgetek vele, mert azonkívűl, hogy marha szánalmas, amit csinál, az önzőségétől a gyomrom felfordul. És igen, ő is hibás, mert ahelyett, hogy tiszta vizet öntene a pohárba a pasival, inkább sunyizik, hogy idővel elmarja a családjától.
És nincs igaza, a kérdező nem választás elé állította a pasit, hogy rendezze a pasi a házasságát vagy lépjen ki belőle, ha olyan szörnyű és utána menjenek bele egy kapcsolatba, hanem akna munkát végez, semmi bántót nem írt.
Nálunk is volt a gyerek születése után olyan időszak, mikor elmebetegként viselkedtem. Szerencsére a gyerekeim apja megoldani akarta és nem másnál panaszkodott, alattomos sunyi módon. Ha egy nőnek egy ilyan pasi a szintje, a feleség erről az oldalról nézve ártatlan, mert nem tud a férje kilengéséről, arra mit lehet írni? Mit gondol, rá mi fog várni az első problémáknál, ha azzal a nővel is ezt teszi, akivel oltárhoz állt, gyerelet vállalt és a fiatalságát leélte. Semmi gond nincs, ha rossz a házasság, jön egy szerelem és elváluk a pasi, tiszta vizet öntve a pohárba. De itt a kérdező henceg vele, hogy 36 évesen már több nős pasi szeretője volt és, hogy aktív a " lika". És nem, nem vagyok bálna, 2 gyerekem van, 40 éves vagyok, nézek úgy ki, hogy még mindig a párom féltékeny néha, mert próbálkoznak páran. Viszont 20 év után tudom, hogy vannak hullámvölgyek, és ne próbáld nekem bemagyarázni, hogy ez a 36 éves besavanyodott vénlány, aki itt fölényeskedik, nem hibás. Miért nem állította már a pasit kész tények elé, mert nem a gyerek miatt az tuti, mert akkor apukát nem is cumizná, hanem, mert fél, hogy pofára esik és azt hiszi, mint az össues naív liba, hogy idővel lép a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!