Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy tolókocsis férfival, hogy mondja meg otthon?
Én ugyanúgy kezelném, mintha nem lenne tolókocsis, tehát elmondanám. Miért nem mered elmondani, elleneznék a szüleid? Mert ha ilyen rosszindulatú szüleim lennének, nem foglalkoznék a véleményükkel.
Azzal jössz össze, akivel akarsz, és amíg nem bánt téged fizikailag/érzelmileg, addig nincs joguk beleszólni.
Szerintem a kérdező nem szegyenli, csak tudja, hogy a legtöbb embernek ez kamu, és a szülei biztosan feltenek, ok nem szerelmesek, nekik egy idegen férfi, és első pillanatban azt látnak, hogy ez mennyi gond lesz a kérdezőnek.
Szerintem is úgy kellene kezeled, mint egy természetes dolgot. Először talán csak mesélj róla, hogy hány éves, hol találkoztatok, mi fogott meg benne, mesélj a pozitív tulajdonsagairol. Aztán mondjuk a következő beszélgetésnel egyszerűen mond el, hogy amúgy kerekesszékes, mert ez és ez történt. Nyilván félteni fognak, de majd idővel elfogadjak, megkedvelik. Ha meg nem, akkor nyilván felnőttként fontosabb lesz a párod, mint az empátia nélküli, diszkriminatív szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!