Mit tegyek? Összejöttem egy Fradista sráccal, de az egész család a DVTK-nak szurkol. Elmondjam otthon?
Hát meccset nem fognak együtt nézni az biztos XD
Elképesztő, hogy ez tud probléma lenni egy kapcsolatban, hogy ki kinek szurkol. Soha sem értettem ennek mi értelme...
Most ez nálatok komolyan gondot fog okozni?
Mondd el otthon (meg a srácot is készítsd fel), és mindkét félnek mondd meg, hogy csak akkor mutatod be őket egymásnak, ha képesek ember módjára viselkedni.
Ja, és ilyen esetben minimum egy-két hónapot várnék, hogy tényleg komoly-e a sráccal, van-e értelme bemutatni.
Utálom az olyan embereket akik az alapján ítélnek meg valakit, hogy kiknek szúrkolnak pl a fociban.
De én a helyedben várnék még a bemutatással legalább 2-3 hónapot akkor már tudjátok, hogy merre tovább. Aztán majd szépen felvázolod a szitut otthon és elmondod apádnak, hogy személyesen csak akkor fogod bemutatni nekik ha ember módjára viselkedik majd és félreteszi az utálatot.
Ha normális a fater akkor nem fog ezen problémázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!