Volt már, hogy így éreztetek?
Egy ideje már utálom a hétvégéket. Mostanában nem térnek el semmiben a hétköznapoktól igazán, azaz nem megyek különösebben sehova hosszú távra, itthon vagyok.
Nos, ebből következik az, hogy már kb. 1 hónapja nem szeretem a hétvégéket, mert ilyenkor itthon van szinte mindenki. Hétköznap olyan jó nyugodt minden és csendes nagyrészt, de hétvégén egész nap nincs nyugalom.
Ráadásul mióta elromlott a másik gép, azóta ezt használja anyukám is, aki bejön ide gépezni miközben én alszom. Én pedig sosem tudok nyugodtan aludni, ha valaki más is van a szobámban :/
Köszönöm ezt a nagyon okos és részletekbe menő választ.
Ha lenne rá pénz már rég meg lett volna csináltatva.
Nincsenek barátaid? Van bicajod?
Nem kell az egész hétvégét gép előtt, heverészve töltened. Mozdulj ki. Sportolj. Fuss, bicajozz, gyalogolj.
Hány éves vagy?
A szívem megszakad, úgy sajnállak.
Az írásod alapján te állandóan otthon vagy, a szüleidtől pedig még a hétvégét is sajnálod, és rinyálsz, hogy olyankor otthon vannak a saját házukban.
És milyen jó, hogy közeleg a hétvége... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!