Mit tegyek? Összejöttem egy Fradista sráccal, de az egész család a DVTK-nak szurkol. Elmondjam otthon?
Figyelt kérdés
Apu csak egy valamit útál az életben:a fradistákat.2013. szept. 26. 10:33
11/21 anonim válasza:
Akkor meg b_zinak fogják nézni... Saját tapasztalat, én tényleg utálom a focit, após meg mást sem néz a tv-ben, a sógornőm férje szintén nagy focib_zi, öröm nézni amikor ezek egymás f_szát szopják a nagy gólörömben. Hál istennek, mivel nem szeretem a focit és nem kalapáccsal keresem a kenyérrevalót ezért nem is nagyon számítok embernek, u.h. kimaradhatok sok hasonló csodás családi élményből.
12/21 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajotok egész életetekben! Ha apád olyan lelki szegény, hogy emiatt nem tud értelmesen beszélgetni valakivel, akkor ne foglalkozz vele! Egy bizonyos szint felett érdemes csak adni az emberek véleményére, és ő ezek szerint nem üti meg a minimumot.
13/21 anonim válasza:
"mivel nem szeretem a focit és nem kalapáccsal keresem a kenyérrevalót ezért nem is nagyon számítok embernek"
Ez nagyon tetszett!!
Nálam is pont ez a helyzet.
14/21 anonim válasza:
És hány évesek vagytok, hogy ez problémát okozhat?
15/21 anonim válasza:
Ez nagyon durva... Komolyan. Most az jutott eszembe, hogy hálát adok azért, hogy az én környezetemben senki nem szereti a focit. Nem hiszem, hogy tudnék így élni, hogy ez határoz meg bármit is.
16/21 anonim válasza:
Ez komoly, hogy egy sport szembeállíthat egymással családtagokat? Őszintén szólva gyűlölöm a focit, és a nem normális drukkereket is, szurkoljon az bármelyik csapatnak is. Lehet valakinek egy rohadt labda fontosabb, mint a lánya boldogsága? Apukád utálja a fradistákat. Én meg utálom apádat is, mert egy elmebeteg drukker. Hálistennek, engem intelligens, normális emberek vesznek körül, így ezzel a problémával eddig itt és most találkoztam életemben először. Szánalmas a családod.
17/21 anonim válasza:
Hozd fel nekik, hogy ha a csapatuk tud szurkolni Adamsnak, akkor téged is el tudnak fogadni! :) (Hogy értsd, olvasd el ezt: [link] )
18/21 anonim válasza:
Miért kéne hazudni? Elmondod külön-külön mindkettejüknek, de kikötöd, hogy csak akkor találkozhatnak, ha normálisan viselkednek egymással.
Amennyiben pedig egyik fél szidja a másikat (tökmindegy, melyik), azzal leülsz komolyan beszélgetni.
19/21 anonim válasza:
Ez rendkívül praktikus, hogy rögtön két ilyen agyament focibu zi is van a családban,
mert ki sem kell mennetek a stadionba, otthon is szét tudtok verni mindent egy meccs után....
20/21 A kérdező kommentje:
kurvvvicces
2013. szept. 27. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!