Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy lánnyal, erre otthon balhé lett?
Valahol érthető a reakciójuk. Egy darabig "menőnek" gondoltam, meg fú mennyire jó... egy bő évtizeddel ez előtt. Nem, nem az. Jóideje nem szeretem én sem, valóban visszataszító tud lenni. Ám anyud vehemenciája számomra is érthetetlen... anyatigris, nem biztos, hogy a jó értelemben?:)
A legtöbb esetben olcsó poénok céltáblájává válik az ember (MIVA, PORSZÍVÓVA ALUTTÁÁÁÁ?).
Tudom, hogy néha elkapja a hév az embert és megtörténnek ilyenek és pillanatnyilag élvezetet okoz, de akkor csináljátok kevéssé észrevehető helyekre :P. Főleg, mert a lányos apák ilyenkor már tisztogatják a "sörétespuskát" és nem szokták megdícsérni a "kis hercegnő" mocskos disznó kérőjét... annak ellenére, hogy BIZTOSAN tettek ilyet ők is :P.
Mi ez a nyak kiszívás?
Valószínű amúgy túlreagálja.
Szerintem a nyakkiszívás gáz...semmi értelme.
És ha a csaj kicsit is normális, ne reménykedj abban, hogy egyhamar felváltja a jobb kezed......:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!