Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Nagy a balhé...

Mit csináljak? Nagy a balhé otthon.

Figyelt kérdés
A bátyám festett körömmel ment el suliba és az igazgató felhívta a szüleinket. Apu nagyon mérges, s fel is pofozta érte. Pedig tudom, hogy a tesóm lánynak érzi magát, azért festette ki. Ezt a szüleim soha nem fogják fel.
2014. dec. 18. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól tartok, meg kell várnotok, míg lehiggadnak a kedélyek. Ez mikor történt, még tegnap, ugye? Hány évesek vagytok?

Ha te tudsz arról, hogy tesód lánynak érzi magát, akkor mondd meg neki, hogy attól még próbálja betartani az iskolai szabályokat, ha nem lehet festett a köröm, akkor nem lehet. Fesse ki hétvégén. A szüleitek is kevésbé lennének mérgesek, ha nem az igazgatótól tudnák meg bátyád nemi irányultságát, hanem otthon, tesóddal beszélgetve. Szóval ennyit tehetsz: mondd el tesódnak, hogy akkor hozza fel a témát, ha a szüleitek némileg lenyugodtak. Kérjen bocsánatot az iskolai szabályszegésért és az okozott kellemetlenségért, aztán nagy levegő, és jöhet a többi.

2014. dec. 18. 08:30
 2/5 A kérdező kommentje:
én 13, a bátyám 15
2014. dec. 18. 08:46
 3/5 A kérdező kommentje:
másik lányok festik
2014. dec. 18. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon fiatal még 15 évesen... ennyi idősen még persze, hogy be akarják szabályozni.

Tényleg csak ennyit lehet tenni, hogy ne akarjon balhét, fesse magát sulin kívül. Nem lehet mindent elintézni ezzel, hogy a lányok festik magukat. Az igazgatónak a bátyád egy fiú, értelmszerűen így kezeli, így kell kezelnie.

Te csak annyit tehetsz, hogy továbbra is szereted tesódat, kiállsz mellette, mert még sok pofont kap az életben, ha nem is apátoktól.

2014. dec. 18. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
Ez mi? Akkor megyek az iskolába festett körömmel amikor akarok ha nincs tíltva az iskolai szabályzatban azt meg nem lehet hogy csak férfiak számára tilos. Én apátok helyében nem a tesódat hanem az igatgatót pofoztam volna fel.
2015. jan. 11. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!