Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tetováltattam magamra egy...

Tetováltattam magamra egy Naruto logót. De balhé lett belőle otthon, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Naruto fan vagyok, ezért a hasamra, a köldököm alá tetováltattam egy ehez hasonló Naruto logót:

[link]

Viszont aanyukám nagyon kiakatt és már fel akarta jelenteni aki ezt csinálta, de aztán elhitettem vele hogy ez csak Henna tetoválás, és nagy nehezen, de elhitték. Viszont az lekopik.... és itt a baj. Most mit csináljak? Ez nem fog lekopni....:S

15f

2012. márc. 13. 19:37
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
97%
Semmit.5 év múlva úgy fogod szégyellni,hogy már most kezd el rá gyűjteni,hogy levakarják onnan.
2012. márc. 13. 19:44
 2/45 anonim ***** válasza:
95%

Te jó szagú atyaég...

Később meg fogod bánni. El kéne tüntetned...

2012. márc. 13. 19:45
 3/45 A kérdező kommentje:
De én tényleg szerettem volna egy ilyen tetkót. Nem biztos hogy szégyellni fogom, ismerek olyan srácot neten, aki 20 felett van és csináltatott Dragonball osat. De am, lehet leszedettetni kéne:( nem akarok balhét, se nem akarom hogy a csajt aki csinálta feljelentse anyukám, mert nagyon kedves, és jófej csaj.
2012. márc. 13. 19:48
 4/45 anonim ***** válasza:
97%

1. Valóban jogosan fel tudja jelenteni, azt, aki elkészítette.

2. Nekem is van tetoválásom, és hidd el, ezt kicsit később annyira fogod bánni, hogy a fejedet vered majd a falba. Nem véletlen a korhatár, ilyenkor annyit változol még, hogy ilyen emblémákat magadra varratni borzasztó butaság. De már ez van, majd leszedeted.

2012. márc. 13. 19:48
 5/45 A kérdező kommentje:
Tom hogy fel tudja jelenteni ezért mondtam. de am bocsi, de szemtelen leszek. honnan tod hogy meg fogom bánni stb, megváltozom, jövőbe látsz? ismerek 20 éve feletti Narutósokat is, és az aAnimekon is tele van velük. a BArátnőimnek tetszik.
2012. márc. 13. 19:52
 6/45 anonim ***** válasza:
96%

:) van, amihez nem kell nagyon a jövőbe látni. :)de te tudod, most már nem tudsz mit tenni, ott fog maradni, az eltávolításnak elég kemény költsége van, és mivel orvosi beavatkozás, a szüleidet értesíteni kell róla, mert te nem írhatod alá a beleegyező nyilatkozatot.

tehát: szedd össze magad, és mondd meg nekik, hogy ez bizony ott fog maradni. utána pedig vállald a következményeket, te is, és adott esetben a lány is.

2012. márc. 13. 19:56
 7/45 A kérdező kommentje:
értem. akkor ez nem jó helyzet. De továbbra is tartom, hogy nem tudhatod hogy meg fogom e bánni, kérlek tedd hozzá hogy SZERINTED. egyébként, csak egy szülőm van, és az Anyukám. még nem tudom hogy mondom el neki, de nem akarok ebből balhét. emiatt bánom egy kicsit:(
2012. márc. 13. 20:00
 8/45 anonim ***** válasza:
86%

Helló!

Van egy ötletem, ugye azt mondtad hogy henna (vagy mi :S) és amikor "lekopik a henna " (vagyis azt mondod hogy lekopott) akkor "elmész újra felrakatni"

:)

2012. márc. 13. 20:17
 9/45 A kérdező kommentje:
Téééényleg:D basszus. de hülye vok. ez bejöhet. kösszi:D
2012. márc. 13. 20:24
 10/45 anonim ***** válasza:
97%
ha a szuleid hulyék akkor tényleg bejohet
2012. márc. 13. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!