Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tetováltattam magamra egy...

Tetováltattam magamra egy Naruto logót. De balhé lett belőle otthon, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Naruto fan vagyok, ezért a hasamra, a köldököm alá tetováltattam egy ehez hasonló Naruto logót:

[link]

Viszont aanyukám nagyon kiakatt és már fel akarta jelenteni aki ezt csinálta, de aztán elhitettem vele hogy ez csak Henna tetoválás, és nagy nehezen, de elhitték. Viszont az lekopik.... és itt a baj. Most mit csináljak? Ez nem fog lekopni....:S

15f

2012. márc. 13. 19:37
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
96%

18 éves fiú vagyok. Néhány éve még imádtam a Yu-Gi-Oh GX mesét. Na most, ha rajtam lenne egy ilyen tetkó, üvöltve rohannék neki a falnak, mert például a strandon tuti, hogy közröhej tárgya lennék, de ahogy egyre idősebb lennék, úgy egyre többen röhögnének ki, akárki meglátna. És engem ez zavarna, pedig ha valaki, akkor én vagyok az, aki mások véleményére nagy ívben tesz. De nekem volt annyi eszem, hogy nem tetováltattam sem most, sem később magamra semmit. Namindegy.

Mondd el anyádnak az igazat, mert baromira ki fog akadni, ha magától fogja megtudni, és számíthatsz rá, hogy akkor már nem lesz elég a "dehát ez a kamaszkori lázadás" szöveged.

2012. márc. 15. 11:03
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Juj, később szerintem is meg fogod bánni... :(

De legalább anyukádnak mondhattad volna, mielőtt megcsináltatod.

2012. márc. 16. 03:10
 33/45 anonim ***** válasza:
46%
wáow, hmmm... én max annyit tudok ebben neked ajánlani, hogy ha rájönnek, hogy igazi, akkor mondd azt, hogy te legalább nem firkálod össze magad (mint én), amitől bőrrákod lehet.
2012. márc. 17. 10:23
 34/45 anonim ***** válasza:
83%
Jah amúgy még leszögezném, hogy rengeteg narutomániás felnőttet ismerek, sőt ismerek egy ötvenvalahány éves anyát is, aki teljesen naruto és bleach fan. Szóval lehet, hogy a kérdezőnek is még jó ideig tetszeni fog a tetkó.
2012. márc. 17. 10:30
 35/45 anonim válasza:
100%

XDDDDDDDDDDDDDDDDD bolond :D

csináltass a homlokodra 1 Konoha címert is de jó nagyot XDDDDD

2012. márc. 17. 20:09
 36/45 anonim ***** válasza:
73%
Itt mindenki azzal riogat, hogy biztosan megfogod bánni, hát a nagy francokat, pont 50% az esélye, hogy megbánod, DE igen lehet, hogy meg fogod, mégpedig azért, mert kinövöd egyszerűen a Narutót, vagy mert ez csak egy sorozat, ami egészen addig érdekes, amég tart
2012. márc. 21. 10:51
 37/45 anonim ***** válasza:
54%

DE az is lehet, hogy nem bánod meg, mert ha évek múlva nézni már nem is fogod, de megmaradnak a jó benyomások, lehet, hogy eszedbe jutnak majd, azok a dolgok, amiért most szereted, akár hogy milyen jó kis küzdelmek voltak benne, akár a főhős 'mert én ezt az utat választottam' hozzáállása.

Az meg, hogy mások és a gyerekeid mit gondolnak, ugyan már, szóval itt sok okos azt mondja, hogy azért ne vállald fel ilyen nyiltan, hogy tetszik, mert ez manapság 'ciki', gyenge jellemű az olyan ember aki a társadalom elvárásai szerint szelektálja a neki tetsző dolgokat.

Te meg, aki azt írtad, hogy ha valaki, akkor te igazán teszel mások véleményére, ÉPPEN CSAK AZ AZ EGY ZAVAR HA RÖHÖGNEK RAJTAD, ergo igenis érdekel mások véleménye téged, ami önmagában nem baj, csak akkor ne hazudozz.

Ami pedig a gyerekeidet illeti, ők attól még, ha jó apa vagy szeretni és tisztelni fognak, mert egy számukra már semmit sem jelentő nonfigurativ tetoválás van a hasad alján, ami egy a tizes évek elején futó müsor miatt tetszett meg neked.

És hogy a kérdésedre is válaszoljak, undorító dolognak tartom, hogy hazudsz anyukádnak, légy ember a f@szodon, mond meg neki az igazat és a tetováló lány érdekében vállald be, hogy odahamisítottad az aláírást.

2012. márc. 21. 11:32
 38/45 Mokus Srác válasza:
62%
nekem is van egy narutos tetkom igaz nekem a köldököm körül az a spirálos pecsét jucus teto ami a animébenis van
2012. márc. 22. 22:48
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

A tetoválások nem azért vannak, mert egy minta "hú de megtetszett", vagy mert menő, vagy mert keménykedni akar az illető. Legalábbis az igazi tetkósok így vannak vele. A tetoválások az életünk állomásainak útjelzői, amiket azért nem bán meg az ember, ha alaposan átgondolta, mert akkor és ott, életének abban a szakaszában igenis ez volt neki fontos, ez is hozzájárult a jelleme kifejlődéséhez, azzá tette, ami most. Persze akik elmennek és csillagocskákat meg delfint, meg pillangókat rakatnak magukra persze hogy megbánják mert nem tudják semmihez se kapcsolni. Én se bántam meg egyiket se amit csináltattam, és még fogok is.

25/L

2012. márc. 29. 11:10
 40/45 anonim válasza:
66%
hülyegyerek!ha már megkeverted a szart,vállald fel! vannak fasza skubidoo-s képeim ha érdekel küldök varrasd fel!idióta!
2012. márc. 30. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!