Tetováltattam magamra egy Naruto logót. De balhé lett belőle otthon, mit tegyek?
Naruto fan vagyok, ezért a hasamra, a köldököm alá tetováltattam egy ehez hasonló Naruto logót:
Viszont aanyukám nagyon kiakatt és már fel akarta jelenteni aki ezt csinálta, de aztán elhitettem vele hogy ez csak Henna tetoválás, és nagy nehezen, de elhitték. Viszont az lekopik.... és itt a baj. Most mit csináljak? Ez nem fog lekopni....:S
15f
A fejpánt nem örök, a tetkó általában igen. Te is írtad "nem kopik le". Ezért nem balhézott a fejpánt miatt.
Gyűjtsd a pénzt, hogy majd meglegyen mire le kell szedetni.
És már nem azért, de szerintem meg fogja engedni, vagy nem lesz még nagyobb balhé abból, hogy "visszarakatod" a "hennát"? Azért három évig elég nehéz lesz eljátszani...
és muszáj. J.
Ha a csajt megakarod védeni,mert anyud feljelenti akkor mondjátok,hogy a lány kért szülői engedélyt és te meghamisítottad az aláírását anyudnak..
Bár én már nem süllyednék mégjobban bele a hazugságaimba.
Azt sem értem anyud,hogy volt képes bevenni,hogy henna..
Nem tudod örökre titkolni elkell mondanod.
És azért mondják sokan,hogy megfogod bánni,mert 90% hogy tényleg megfogod,persze bennevan az is ,hogy nem fogod. Reméljük így lesz.
Bár én 40 éves koromban (nem annyi vagyok) igencsak szégyelnék egy ilyen tetoválást a gyerekeim előtt.
Vagy:
Eléggé érdekesnek találnám ha a 36 éves apukámon egy naruto tetoválás lenne a hasán..
SZERINTEM is butaságot csináltál,de majd meglesz ennek a következménye.. De azét majd olyan 10-20 év múlva olvasd vissza ezt a kérdést.
"Hát mert tetszik."
Ami most 15 évesen tetszik nem biztos, hogy 1 év múlva is fog. Akkor már lehet , hogy más fog tetszeni neked, más lesz az ízlésed. Elég nagy hülyeséget csináltál már bocsi.
Anyukádnak meg mond el. Tudod a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát! Jobb ha tőled tudja meg , biztos, hogy mérges lesz de legalább azt díjazni fogja, hogy volt benned annyi, hogy bevallottad.
Egyébként mikor csináltattad?
Mert a frissebb tetoválást a tetováló a bőr alól ki tudja rántani. Vagyis én úgy hallottam.
Ui. : Nekem is van tetoválásom de nekem nem "rajongói" tetoválás hanem emlék.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!