Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tetováltattam magamra egy...

Tetováltattam magamra egy Naruto logót. De balhé lett belőle otthon, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Naruto fan vagyok, ezért a hasamra, a köldököm alá tetováltattam egy ehez hasonló Naruto logót:

[link]

Viszont aanyukám nagyon kiakatt és már fel akarta jelenteni aki ezt csinálta, de aztán elhitettem vele hogy ez csak Henna tetoválás, és nagy nehezen, de elhitték. Viszont az lekopik.... és itt a baj. Most mit csináljak? Ez nem fog lekopni....:S

15f

2012. márc. 13. 19:37
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
100%
Én már nem is emlékszem azokra az ídőkre, amikor nem ismertem a Narutót. Egyébként nem hatévesnek találták ki(az egyik válaszban olvastam) és ta-nul-ság-os. Az apám körübelül 50 éves és ő is szereti. Viszont a hazugság az a lehető legrosszabb dolog, amit abban a helyzetben tehettél. A kommentjeidből ítélve ragaszkodsz a tetkóhoz. Mindazonáltal eléggé röhejesen fogsz kinézni öregként Naruto-s tetkóval a hasadon, de te válaltad el, viseld is(én valószínüleg nem csinálnám meg, de hasonlóan durva dolgokat csináltam már a Harry-Potterrel kapcsolatban). Azoknak, akik csak annyit bírnak erről mondani, hogy "idióta!" azok inkább ne is mondják, mert teljesen felesleges. A kérdező is tudja, hogy hülyeséget csinált, ha mélyen magába néz. Egy biztos: Mondd meg anyukádnak az igazat! Ilyen esetre mondanám azt, hogy ott helyben találd ki mit mondasz. Van, hogy jó sül ki belőle.
2013. febr. 5. 15:41
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
na mi lett?
2013. febr. 6. 08:08
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Pár dolgot visszamenőleg is leszögeznék.

1.) A Naruto nem épp óvodás korosztályt célzó manga/anime. A forgatókönyvírója vegyes elemekkel látta el, olyanokkal, amik elérték, hogy bárki találjon benne kedvére való vonást. Van benne dráma, küzdelem, rejtély, logikai összefüggések, elvek megtestesülése, nyomokban romantikus és vígjátékba illő momentumok is fellelhetőek benne; egyszóval minden. Megtanít a kitartásra, a bajtársiasság fontosságára és reményt ad az "örök vesztessé" nyilvánított kiskorúaknak. Ez azért jóval sokrétűbb összetettségre utal, mint amit a hatévesek igényelnek. Vegyük például a Pokémont, na az valóban a dedósoknak lett kitalálva. Nem kéne ismeret nélkül ítélkezni.

2.) Mire a kérdező gyerekeket nemz, az akkori tizenéveseknek lövésük sem lesz a Naruto mibenlétéről, nemhogy még az azután világra jövő ivadékoknak. A gyerekei előtt tehát tuti nem kell majd szégyenkeznie. (Hogy a kortárscsoporttal mi a helyzet, az más kérdés.)

3.) Lehet neki ez több is puszta rajongói tetkónál, jelenthet éppolyan mérföldkövet az életében, mint másnak a személyes motívumai. Fent elég alaposan kifejtettem, miért. Persze amennyiben nincs így vele (az eddigi kommentjei alapján márpedig nincs), tényleg nagy annak az esélye, hogy később legszívesebben egy falon zúzná péppé a koponyáját ezért a húzásért. Tényleg baromi meggondolatlan tettet követett el, de az ő dolga viselni a következményeket - már ha nem kamukérdést írt ki.

2013. febr. 25. 17:46
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

Így, több év távlatában is jót röhögtem a kérdésen és némelyik válaszon is, köszönöm! :D

Talán még nem bánta meg a kedves kérdező, de gyanítom, már nem olyan büszke a dologra mint eddig :D

Hogy valami konstruktívat is hozzászóljak, szerintem elmebeteg egy húzás az ilyen.

Én 20 éve hallgatok bizonyos bandákat, valószínűleg már nem fog változni az ízlésem, mégsem jutott eszembe magamra varratni semmiféle motívumot róluk (teljesen felesleges magamutogatás, miért jó, ha az ember két lábon járó reklámtáblát játszik?). 18-as lázadó koromban varrattam egy rózsát a karomra, gyönyörű szép, engem emlékeztet az akkori szabadságomra és nem szólják le sehol, nem márkához, vagy eseményhez kötődik, csak van, mert kellett.

Szép, szép, ha az ember nem foglalkozik a külvilág véleményével... én sem szoktam. Rengeteg módon meg lehet tenni, egyéniség bármiben adódhat, cselekedetekben, öltözetben, frizurában, sőt, személyiségben is bőven. Lehet "teletábbit" is nézni 50 évesen, csak normális ember nem reklámozza, mert nem csak vicces, hanem felesleges is. Ennyi erővel egy pirítóst is magamra varrathatok, mert azt szoktam reggelizni...

Hogy az ember konkrétan élete végéig közröhej tárgyává tegye magát, az elég nagy hülyeségre vall. Ha megnyerném a lottófőnyereményt, én is tetováltatnék simán páviánsegget a köldököm köré, de csak hennával, igazán valószínű, hogy rövid időn belül már nem viselném annyira büszkén.

Csak józan paraszti ész kell hozzá.

2015. ápr. 10. 14:07
 45/45 A§Vi válasza:
100%
Kíváncsi lennék hogy mi lett a dolog vége, így hogy már felnőttél:))
2021. júl. 27. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!