Tetováltattam magamra egy Naruto logót. De balhé lett belőle otthon, mit tegyek?
Naruto fan vagyok, ezért a hasamra, a köldököm alá tetováltattam egy ehez hasonló Naruto logót:
Viszont aanyukám nagyon kiakatt és már fel akarta jelenteni aki ezt csinálta, de aztán elhitettem vele hogy ez csak Henna tetoválás, és nagy nehezen, de elhitték. Viszont az lekopik.... és itt a baj. Most mit csináljak? Ez nem fog lekopni....:S
15f
akkora fake a kérdés, ahogy van szerintem.
nincs ilyen ostoba ember, aki nem fogná fel ezt, hogy hogy fog kinézni évek mulva. amikor 30 évesen a fiait/lányait viszi ki strandra, és az apja szörös hasan villog egy 6 éveseknek kitalalt naruto sorozat. enyi eszed van kedves kérdező.
Az a lány is elég hülye lehetett..
Mond el anyukádnak szerintem nagyon gáz egy ilyen tetoválás.. :/
végülis, legalább nem egy hello kitty vagy hana montana
ha langyi vagy, akkor ez a többieknek biztos tetszeni fog
de 40-50 évesen már kicsit röhejes lesz
mire megbánja már nem kell szülői beleegyező nyilatkozat
mekkora? hány centis?
mondd meg anyukádnak hogy nem henna
és nagyon sajnálod, de te eélleg komolyan gondoltad és ne haragudjon
bociszemek, esdeklés, esetleg sírás
semmiképpen nem veszekedés
az a lényeg hogy anyukád megenyhüljön
biztos tudod hogyan tudsz rá hatni
de na hazudozz neki
ha megtetted, vállald fel a dolgot
és kérd meg, hogy ne jelentse fel a lányt, nem ő tehet róla, hogy te hülye vagy
Attól még hogy van ismerősöd aki nem bánta meg KICSIT SEM JELENTI AZT hogy te sem fogod. Ha nem is 1 vagy 5 év múlva de egyszer úgyis meg fogod bánni valószínűleg. Én ha tetoválást akarnék max kozmetikai.
A Kozmetikai tetoválásnál nem nyomják annyira be la tűt a bőrbe és 4-5 év után ahogy a bőrünk hámlik magától is lekopik. Nem biztos hogy 4-5. Lehet hogy 1-2 vagy 7-8 ez a testedtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!