Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiderült otthon, hogy füveztem...

Kiderült otthon, hogy füveztem már. Nem volt nagy balhé, mégis bűntudatom van. Mit csináljak? 17/L

Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 20:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
31%
Semmit. Majd elmúlik egy idő után.
2014. szept. 4. 20:17
 2/22 anonim ***** válasza:
27%
Szégyeld magad.
2014. szept. 4. 21:26
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Tanulj belőle, és többet ne csináld.
2014. szept. 4. 21:45
 4/22 anonim ***** válasza:
54%

De ha azt írta volna, hogy ittam egy pohár bort, az nem kéne szégyellni mi?

Kedves kérdező! Kinek mi köze van hozzá, hogy mit eszel, iszol, juttatsz be a szervezetedbe? Már ott tartanak az emberi jogok, hogy megmondják, mit ne zabáljunk, szívjunk el?

Ha hagyod, hogy ilyenek alapján bárki is megítéljen, bűntudatod legyen, akkor meg is érdemled. Ettől a szent pillanattól kezdve legyen bűntudatod mindig, amikor körtét eszel. Na, olyan ügyes vagyok, én is kitaláltam, miért fogok emberek lenézni!

Mit csinálj? Növessz saját egyéniséget, véleményét, ne mások mondják meg mi a helyes.

Ja, nem az nem jó, inkább legyen az amit a többség helyesnek gondol...

2014. szept. 5. 04:02
 5/22 anonim válasza:
44%

Szerinted a szüleid nem voltak fiatalok? Ők is tuti kipróbálták már!

Ne emészd magad ez miatt, légy büszke, hogy el merted mondani!

Sajnos sokan nem mernek ilyeneket megbeszélni a szüleikkel és abból lesznek sajnos a bonyodalmak....

2014. szept. 5. 09:56
 6/22 anonim ***** válasza:
9%
szerintem írd ki a gyakorikérdésekre, hátha egyszer vlami jó indulatú ember feldob a copsnál
2014. szept. 5. 11:42
 7/22 anonim válasza:
50%
Megváltoztatni már nem tudod, feleslegesen érzed rosszul magad tőle. Tanulj az esetből, hidd el, a szüleidnek az már bőven elég lenne.
2014. szept. 5. 15:06
 8/22 anonim ***** válasza:
32%
Na, és milyen volt? :D
2014. szept. 5. 17:28
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a bűntudatot hogy érted?Nem bűntudatodnak kéne lenni,hanem felelősség tudatodnak,önmagaddal szemben.Mivel a drog -ami nem orvosi céllal fogyasztott,-minden formája káros az egészségre,szerintem ezen gondolkodjál el bűntudat nélkül,hiszen nem a szüleidért kell vigyáznod az egészségedre,hanem önmagadért.Azon is elgondolkozhatnál,hogy mivel a drog hozzászokás miatt is nagyon veszélyes,nem csupán az egészséged foroghat kockán,hanem a sorsod is.Hogyan alakulhat az életed droggal és drog nélkül?Van,akinek szerencséje van,s kipróbálás után meg tud állni,de a legtöbben függők lesznek.Honnan tudod,hogy a Te szervezeted hogyan reagál a drogra,hogy van kódolva?Nem érdemes ezzel játszani!Olyat is hallottam már,hogy olyat szívott/vett be,ami olyan szennyezett volt,amitől rögtön meg is halt.Ez az a szer,amivel soha,de soha nem merném magamat ,,megkínálni"!Hál istennek nincs is rá szükségem!Más okból is veszélyes lehet.Hallani sokat olyat,hogy fiatalokat rabolnak el szexrabszolgának.Drogos állapotban kiszolgáltatottabb vagy,erre is gondolhatnál.Szóval pillanatnyi kellemes bódulatért kockára tenni az egész életedet,a döntés a Tied,17 évesen ezt már el lehet dönteni,mit választasz.
2014. szept. 6. 12:43
 10/22 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó jó nagy baromság... füves cigitől nem lesz drogfüggő,nem adják el rabszolgának se,és meghalni se fog tőle... Alkoholtól sokkal könnyebben ki ütöd magad vagy akár alkohol mérgezést kaphatsz
2014. szept. 7. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!