Nem is attól kell bűntudatodnak lenni, hogy nagy - vagy nem nagy - balhé van belőle, hanem attól, hogy hülyeséget csinálsz. Remélem, tanultál belőle, és nem fogsz többet szívni. Általában ezzel kezdik - vagy nem - de elindíthat egy nagyon rossz úton.
Úgyhogy ne szívj többet, ezt csináld! :)
2014. szept. 7. 15:33
12/22 anonim válasza:
semmit. anyádék öregek, maradiak, konzervatívok. egy másik világban voltak fiatalok, Azt hiszik, hogy ez egy narkó, ami függőséget okozhat. Nekem ezt hitték.
sza.rd le
2014. szept. 8. 09:31
13/22 anonim válasza:
Ne füvezz többet, és akkor nem lesz bűntudatod. Ha másért nem, abba gondolj bele, hogy a rendszeres fogyasztás meghúszszorozza a testedben elnyelődő rádióaktív sugárzás mennyiségét (még a normál cigarettánál is 3-4x több van benne). szóval ha félsz a ráktól, elkerülöd.
2014. szept. 8. 13:30
14/22 anonim válasza:
12-es,minden drogos azt mondja,ő nem lesz függő.csakhogy,ezt a drog felülírja,s 95%-uk függő lesz.
2014. szept. 8. 13:49
15/22 anonim válasza:
#11 ezt komolyan gondoltad? A fű nem drog. Vagy legalábbis nem olyan drog ami fizikai függőséget okoz. Nagyon kis arányban szoknak rá,kevesebben mint a dohányzásra vagy az alkoholra könyörgöm..
Kérdező!
Nem értem,mért van bűntudatod. Szerintem felejtsd el az egészet. Ha bűntudatod van miatta ne füvezz. Ennyi.
2014. szept. 9. 00:47
16/22 anonim válasza:
Minden olyan szer,ami módosítja a tudatot,az drog!Nem érdemes kockáztatni vele!
5. Miből gondolod vagy rágalmazod meg a szülőket drog fogyasztás miatt? Azt hiszed , hiszitek hogy mindenki ilyen gyenge szellemi fogyatékos? Ha annyira nem lehet függő tőle az ember akkor miért nem tudjátok abba hagyni?Az alkohol is meg a többi más is , szenvedély betegség.!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!