Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy cigány férfival, de hogy közöljem ezt otthon, ha az apám rasszista?
Apám kiskoromtól fogva nagyon csúnyán beszélt a romákról, feketékről, távol-keletiekről, szóval mindenkiről, aki nem fehér és nem magyar.
Beleszerettem egy cigány férfiba, aki rendes, dolgos ember, nagyon mélyről küzdötte fel magát, amiért nagyon tisztelem.
Dolgozik és levelezőn egyetemre jár. Apámnak nincs diplomája, mégsem hiszem, hogy ez meghatná.
Hogy mondjam el neki? Sajnos olyan a természete, hogy anyámat is remekül tudja uszítani ellenem.
Ha emiatt kidobnak hazulról, nem tudom, mi lesz, mert még én is tanulok.
A párom is otthon lakik, nehezen tudnánk egy albérletet Bp.-en fenntartani, mert tandíjat is kell fizetnünk, én nappalis vagyok, diákmunkával sem keresnék meg annyit, hogy mindenre jusson.
Csak normális válaszok érdekelnek, rasszista szöveget hallgathatok eleget otthon.
Majd mész a párod családjához lakni.
33/f
Szerintem az ostoba, faék egyszerű kolbászszagú apádnak, akinek egyetlen mentsvára és életben elért eredménye hogy ebben a fantasztikus országban született és keresztény, az ég világon semmi köze nincs hozzá hogy kit választottál.
Ha egy világlátott értelmiségi, diplomás ember lenne akinek a világ nem ér véget a megyehatárnál, akkor érdemes lenne adni a szavára, de addig inkább foglalkozzon magával és tartsa meg az alacsony röptű véleményét magának.
Nem szép dolog a hazugság, de szerintme ne mondjátok el amíg nem tudtok elköltözni ,jobb a békesség.
Külső az egy dolog,lehet sok mindenkinek barnább bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!