Apám talált a munkahelyén egy farkaspókot?
Ha ennyire fóbiás vagy, csináltass egy pókirtást. Pár hónapig garantáltan nem lesz pók a lakásban, ami volt, az is megdöglik. Akkor is, ha apád hazahozta, bár kicsi az esélye.
off: megírnád, hol dolgozik apád (város?) utálnám, ha mifelénk is lenne ilyen dög :D
Ne f..ossál, le3het, hogy nem pont ilyen fajta, de többtízezer pók van a szobátokban. :D
Nálunk idén nyáron volt egy időszak, mikor naponta 2-3 óriáspókot raktam ki a házból esténként.
A faj neve: Francia farkaspók. Azért ez a neve, mert Dél-Európából--ahol többek között Franciaország is található--hurcolták be turisták régen teljesen véletlenül. Azóta a mi picurka országunkban ordenáré módon elszaporodtak, de én nem bánom, mert szerintem gyönyörűszépek. Szép a foltos mintázatuk és szép nagy, impozáns méretűek. Lábaival együttvéve DUPLÁJA AKKORA, mint egy 200 forintos. Imádom őket! Nekem egy nagy, kb. 3 literes üvegben van egy a szobámban, töéletesen elvan lisztkukacon és kétfoltú tücskön(ezeket a szakállas agáma nevű gyíkjaimnak tenyésztem).
Ne f..oss a pókoktól, különösen, hogy megeszik a kártékony legyeket és -szúnyogokat körülöttünk. Legalább ezért tiszteld a pókokat, még ha amúgy félsz is tőlük. Nem mászik a közeledbe egy se amúgy, mert jobban fél a pók tőled, mint te a póktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!