Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ezt érdemlem megcsalás miatt?
Nincs mit szépítenem: Megcsaltam a páromat. Tudom, hogy hiba volt, és tudom, hogy szakítanom kellett volna. A kapcsolat régóta rossz, sokszor próbáltam szólni, de szerinte minden jó volt, ő a lelkét kitette, és minden képzelgés, meg "női elégedetlenkedés", telhetetlenség, amit felhoztam. A privát szférámat megszüntette, szinte fojtogatott, tapadt, amióta összeköltöztünk. Úgy éreztem, hogy a szakítás egy hatalmas hercehurca lenne, amihez nem volt lelki erőm. Aztán megtörtént a dolog egy kollégámmal, aki egy rendes, normális pali.
Végül elmondtam a páromnak és egyúttal szakítottam vele, és megkértem, hogy távozzon a közös albérletből.
Ő nem hajlandó menni, mert szerinte én vagyok a ribizli, én takarodjak, nem az enyém a lakás, nehogy már ő fáradozzon és állítsa a feje tetejére az életét, amúgy sincs pénze kaucióra (nekem van), a szüleihez hazamenni pedig nem akar 32 éves férfiként, én 27 vagyok, ráadásul nő, menjek én. Én már akkor itt éltem, amikor összejöttünk, enyém a szerződés.
Most ott tartunk, hogy fenyeget, hogy pucér képeket fog küldeni rólam a kollégáimnak, ha egyetlen rossz szavam lesz rá, és ő szívesen megy bíróságra, akkor sem fogom visszaszerezni a becsületem és kitörölni azt, hogy a kollégáim láttak meztelenül, hiába büntetik őt meg. Szerinte ezzel jót tenne velem, mert a multinál szaladt el velem minden, ott lett r.ibanc egóm, meg ott tettek tönkre a kolléganőim, mert ők húzták meg a mércét, hogy elvárás az utazgatás, wellness. A sminkcuccaimat rongálja, mert szerinte a "sminkmániám" kezdetével esik egybe az, hogy elégedetlenkedem a kapcsolattal és megnőtt az arcom.
A szüleim szerint örülnöm kellene, hogy nem kaptam pofont a félremenésért, és hagyjak rá mindent, és én költözzek el. De én nem szeretnék elköltözni.
Hogyan vegyem rá, hogy menjen már el? Nem akarom bevonni a tulajt, rendőrséget, főleg, hogy akkor mocskosul engem járatna le, mindenki vele ért egyet, az összes közös barátunk is (mindenkinek elmondta, lejáratott), félek, hogy a tulaj azt mondja, mindketten húzzunk innen el.
Mit csináljak?
"Viszont ha tudod, hogy nincs pénze kaucióra, akkor azt mondjuk kifizetheted neki. "
Nehogy már ő pénzeljen egy olyan pasit, aki megfenyegette! Menjen haza a mamájához. Kit étdekel.
Oke, es ha a Kerdezo koltozik akkor mi lesz a kaucioval?! Ottarad a tulajnal...a Kerdezo exe pedig nyilvan nem tudna kicsengetni ezt a penzt..igy megis indirekt modon elfogadja a Kerdezo penzet!
A Kerdezo hibazott,viszont az exe nem normalis!
Elmondom mit tennek: kozolnem vele, hogy koltozzon el. Tovabba: zsaroljon ahogy akar,instant feljelentenem! Meztelen kep? Nos eleg gaz..de ez van. Nincs ra garancia, hogy amugy sem teszi kozze..aztan bizonyitsd be, hogy O volt a tettes...
Amugy megprobalnek valahogy a gepehez ferni es minden ilyen kompromitalo kepet torolnek!
Kerdezo...tedd ki a szuret es ne hagyd magad zsarolni!
Szerintem evidens, hogy neked kéne költözni.
A zsarolás nem oké részéről.
A kérdésben az van, hogy a kérdező borította a kapcsolatot. Akkor miért a másiknak kéne még költözködnie is? Lépjen ki a kapcsolatból az, aki nem tart rá igényt...
#28 Mondjuk azért mert eredetileg is ő költözött be hozzá és a lány nevén van a szerződés?
Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy saját ingatlan vagy bérelt. Ki hallott olyanról, hogy beköltözik hozzám valaki, majd amikor szakítottunk kidob a saját lakásomból ahol eddig éltem? :D Ilyen a világon nincs.
#28 És akkor mi van, ha ő borította a kapcsolatot??
A fickó költözött be az ő albérletébe, a szerződés a KÉRDEZŐ NEVÉN van, ő bérli a lakást, pont. Teljesen egyértelmű, hogy a srác megy, ez nem is vita tárgya. Zárcsere, aztán pipa.
Vagy ha a kérdező saját háza lenne is mindenki azt mondaná, hogy akkor is neki kell mennie, mert ő lépett félre és költözzön el a saját házából? Oké, ez nem a sajátja, de sokkal több köze van hozzá, mivel hogy ő a bérlő, a srác csak odacuccolt. Az albérletnek semmi köze a megcsaláshoz, felesleges párhuzamot vonni közte.
A pucér képes fenyegetésből látszik, hogy a pasi is egy 0, szép kis bünti vár rá, ha visszaél a képekkel.
És jelzem, a megcsalást is elítélem, szerintem ritka undorító dolog, de a srác sem jobb ám..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!