Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A reakcióból mi jöhet le?
Figyelt kérdés
Ha megcsalás gyanuja áll fent, és finoman rákérdezek a helyzetre, akkor meyik reakció fogja azt jelenteni, hogy nemalaptalan a gyanum.
Az, ha azonnal támad, vagy ha nem lesz reakció?
ma 19:40
1/14 anonim válasza:
Én semmit sem kérdeznék a helyedben, hanem megpróbálnék bizonyítékot találni. 99%-ban hazudni szoktak, és ezt vagy észreveszed vagy nem.
2/14 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét bizonyíték, csak letagadható nyomok.
ma 19:45
4/14 anonim válasza:
2
Megnézheted a telefonját, elé mehetsz a munkahelyre, meglepheted, felhívhatod random időpontokban. Legyél kreatív!
Olyat is olvastam már másnál, hogy egyszerűen csak elé állt valaki blöffel, hogy "mindent tudok!", aztán szépen ki is tálalt...
5/14 A kérdező kommentje:
4-es én a tiszta helyzetek híve vagyok. Szemtől szembe.
ma 19:53
7/14 anonim válasza:
A kérdés hogy mennyire bízol benne, mert úgy érzem ha hűséges se nagyon szeretnél már vele maradni.
Egyébként szerintem is ha ideges lesz a kérdéstől élhetsz a gyanúval
8/14 anonim válasza:
3
Én felháborodnék és ideges lennék, ha alaptalanul vádaskodnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!