Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A reakcióból mi jöhet le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A reakcióból mi jöhet le?

Figyelt kérdés

Ha megcsalás gyanuja áll fent, és finoman rákérdezek a helyzetre, akkor meyik reakció fogja azt jelenteni, hogy nemalaptalan a gyanum.

Az, ha azonnal támad, vagy ha nem lesz reakció?

tegnap 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
10. Nem, te csak elképzeled, hogy milyen lennél, hogyan reagálnál.
tegnap 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:

11

Jaj értem, te jobban tudod. :D

Vádoltak már megcsalással úgy, hogy még csak nem is beszélgettem ellenkező neművel, max a munkában váltottunk pár szót.

Ami azt illeti, elfogadhatatlannak találtam, hogy a saját önbecsülési problémái miatt vádoskodni kezdett. Nem sokkal ezután le is építettem. Nincs szükségem ilyen emberekre az életemben.

Szerencsére utána sikerült jól választanom, és egy olyan személlyel vagyok együtt, aki rendben van önmagával, és nem az én bántásommal kezeli a saját nyomorát.

tegnap 20:32
 13/17 anonim ***** válasza:
31%

12. Úgy fogalmaztál, hogy te felháborodnál (nem felháborodtál)... abból meg így lehetett érteni.

Aki nem sáros, annak még a szavai is elakadnak az alaptalan vádtól, de aki igen, az nagy vehemenciával magyaráz...... ha meg nagyon nagy a csend, akkor utána jön színvallás. De persze ez sem tuti.

tegnap 20:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
tegnap 20:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként általában azok szoktak megcsalással vádaskodni rendszeresen, aki maga a bűnös.

Most nem a kérdezőre gondolok, hanem általánosságban.

tegnap 22:00
 16/17 anonim ***** válasza:

A 6-os elmondta neked, hogy hazudik tovább. De elmondom a te szemszögedből is:

- ha csendes marad, akkor azon fogsz kattogni

- ha kiabál, vehemens, akkor meg azon

... és a legvégén te leszel a hülye, aki még megbízni sem képes a párjában!

Én biztosra mennék a helyedben (hiába lettem lepontozva), ha tényleg sok a gyanús jel, jogod van az igazsághoz.

tegnap 22:12
 17/17 anonim ***** válasza:
#13 Nem. Aki nem sáros, azt rögtön feldühíti az alaptalan vád. Aki meg igen, az inkább lefagy.
tegnap 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!