Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Élni sincs kedvem..hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élni sincs kedvem..hogyan lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés

22/f vagyok és 4 évig voltunk együtt barátommal (aki szintén 22/f) és nemrég szakítottunk. Mint kiderült többször is megcsalt. Ráadásul előtte is nagyon nagyon régóta ismertük egymást, plusz nekem ez volt az első komoly kapcsolatom és ezért is nehezebben vészelem át.

Sokszor vannak öngyilkossági gondolataim és valahogy semmi nem tud lekötni. Barátaimmal is hiába beszélek, nem érzem magam jobban tőlük. Szüleimmel meg azóta nem beszélek, amióta elmondtam, hogy meleg vagyok. Ezzel a sráccal össze is voltam költözve, de most nincs hova mennem. Egyik haveromnál vagyok ideiglenesen, de szüleim továbbra is undorodnak tőlem (ezt ők mondták..), szóval ez sem opció. Egyetem mellett dolgozom is, de egyik helyre sem érzem, hogy be tudnék menni, mert csak elsírnám magam..

Nem tudom, hogy valaha újra lesz-e jókedvem.. és utálom, hogy a legtöbb hely, ahova megyek, rá emlékeztet.. vegetáriánus vagyok és volt egy helyünk, ahova mindig beültünk és most képtelen vagyok odáig elmenni.. ráadásul már enni sincs kedvem. Valahol legbelül tudom, hogy nem szabadna hagynom, hogy ilyen mélyre kerüljek, és tudom, hogy hisztisnek tűnök, de számomra ez nagyon nagy pofon volt az élettől. Sosem szerettem még ennyire senkit és lehet, hogy soha nem is fogok..

Pszichológusra most sajnos nem telik, mert nem vagyok olyan pénzügyi helyzetben. Ki nem állhatom magam és azt is hogy ilyen tehetetlen vagyok és hogy képes volt megcsalni olyannal, akit mindketten ismerünk..

tegnap 23:30
 1/1 anonim válasza:
30%
Ezért nem kell b*ziskodni.
ma 00:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!